nlc.hu
Gasztro

Bezár a Vidra Csádra

A Nyugat-Dunantúl legendás csárdáját is elkaszálták a rezsiárak

A halételeiről messze földön híres Vidra Csárda 26 év után húzza le a rolót.
Bezárt étterem

A 24.hu adta hírül, hogy a Vámosszabadi határában, Patkányospusztán egy horgásztó partján található Vidra Csárda is bezár. A nevezetes vendéglátóhely saját feldolgozású halakból készült ételeiről és gyönyörű környezetéről volt leginkább ismert.

A csárda a Facebookon jelentette be, hogy végleg búcsút kell vennie a vendégektől:

„Most búcsúzunk és bezárunk… 26 év nyitvatartás alatt sok örömön, nehézségen átmentünk. Túléltük a nagy árvíz, a Covid okozta bezárást, veszteséget és munkaerőhiányt is, de most a megemelkedett energia- és nyersanyagárakkal már NEM tudjuk felvenni a harcot. A tulajdonosok döntése alapján Csárdánk és a Vidra Kft. 2022. DECEMBER 23-ÁN VÉGLEG BEZÁRJA KAPUJÁT. Köszönjük mindenkinek, aki ez idő alatt ellátogatott hozzánk és köszönjük kollégáinknak, akik ezen idő alatt közös sikereinkért dolgoztak! Aki teheti, még utoljára látogasson el hozzánk! Aktuális nyitvatartásról honlapunkon tájékozódhat!” – olvasható a szomorú bejegyzés a csárda Facebook-oldalán.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top