nlc.hu
Gasztro
Így készül a Jóbarátok híres sajttortája

Így készíti Musimbe Dennis és Lakatos Laci a Jóbarátok híres sajttortáját

Az ünnepek közeledtével még kitüntetőbb figyelmet kapnak mindenki konyhájában a finomabbnál finomabb ételek – nincs ez másként a Comedy Centralnál sem.

A csatorna humoristáiból megalakult Vicc Kitchen alkalmi séfjei az összes gasztrotudásukat latba vetve próbálják meg reprodukálni kultikus sorozatok legjobb kajáit. Ezen a héten a Lakatos LaciMusimbe Dennis páros készíti el a Jóbarátok híres sajttortáját. Eddig a humorban csillogtatták meg tehetségüket, azonban a Comedy Central stand-upos nagyágyúi most új vizekre eveznek, és a konyhában is szerencsét próbálnak.

Lakatos Laci és Musimbe Dennis

Fotó: Comedy Central

A Jóbarátok rajongóinak biztosan ismerősen cseng Mama Pici Cukrászdája. A széria 7. évadjának 11. részében Chandler és Rachel ellopja szomszédjuk sajttortáját, ami annyira elképesztően finom, hogy még a padlóról is képesek felcsipegetni az utolsó morzsákat. Szerencsére nem kell egy chicagói cukrászdáig utazni a sorozat egyik ikonikus édességéért, ugyanis Musimbe Dennis és Lakatos László kötényt öltenek magukra, hogy elkészítsék a süteményt, ami még a nem édesszájú Rachelt is levette a lábáról – a desszertet pedig természetesen jó nagy adag humorral tálalják.

Bár a menü nem tradicionális karácsonyi összeállítás, ám ha már egyhangú a töltött káposzta-halászlé-bejgli szentháromsága, a receptek remek inspirációként is szolgálhatnak az ünnepek során az asztalra kerülő ételpaletta megszínesítésére.

A Comedy Konyha oldalán, ahol az összes elkészült ünnepi recept és videó megtalálható, még profi sztárséfek által elkészített, szintén híres sorozatok ételei is helyet kaptak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top