nlc.hu
Gasztro

Bezár a Halkakas bisztró

Bezár a Halkakas bisztró

Halkakas bisztró

Két és fél év küzdelem után bezár a Dohány utcai Halkakas étterem. A bisztróban kiváló halas ételeket kóstolhattak a vendégek. A tulajdonosok közösségimédia-posztban jelentették be a szomorú hírt.

„Kedves Halbarátaink! Nehéz szívvel, de meghoztuk a döntést: a jövő évtől nem nyitjuk ki a Halkakast. Az elmúlt 2,5 évben rengeteget küzdöttünk, hogy a felszínen maradjunk, de a tervezhetetlenség, az alapanyagunk körüli bizonytalanság (lesz-e és mennyiért) és a gazdasági körülmények arra a döntésre sarkalltak minket, hogy egyelőre elbúcsúzzunk Tőletek. A Halkakassal biztosan fogtok még találkozni, nem szűnünk meg teljesen, de bizonytalan időre visszavonulunk! Köszönjük Nektek az elmúlt 10(!) évet, rengeteget kaptunk Tőletek és igyekszünk ezt tovább vinni! Az utolsó vacsorát (vagy ebédet) december 20-án fogyaszthatjátok el nálunk!” – írták.

A halas étterem a budapesti gasztronómia üde színfoltja volt, így a vendégek azt remélik, hogy később még újra kinyitnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top