nlc.hu
Gasztro

A szezon zöldségei még mindig 1000 forint alatt

Az 1000 forintos lélektani határ alatt: 17 vitamindús téli zöldség megfizethető áron

Tartanak még a újévi fogalmak? Az év bármelyik szakában érdemes betartani az aranyszabályt: kerüljön minél több zöldség és gyümölcs a tányérunkra. Galériánkban megmutatjuk azt a 17 zöldséget, amelyekből még 1000 forint alatt korrekt, laktató ételben gondolkodhatunk. Kattintsd végig a galériánkat!
Fetával töltött sült édesburgonya

Megdöbbentő, de olyan hétköznapi élelmiszerek, mint a zöldborsó, tarkabab, cukkini, padlizsán, de a konzerv kukorica kilója sem kapható 1000 forint alatt.

Az év ezen időszakában márpedig különösen fontos volna a vitaminbevitel, és ha nem szeretnénk kizárólag pirulákra bízni a szükséges vitamin- és ásványianyag-bevitelt, minél több zöldséget és gyümölcsöt kellene fogyasztanunk. Köztudottan borzasztó keveset eszik mindebből a magyar, ezért hoztunk egy kis ötletadót-kedvcsinálót – zöldségekre hangolva.

Egy kilogramm zöldségből már kiadós fogásokat készíthetünk, megnéztük hát, hogy melyek elérhetők az 1000 forintos lélektani határ alatt.

Kattintsd végig az alábbi galériánkat!

Hasselback burgonya
Megnézem
Összes kép (17)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top