nlc.hu
Gasztro

Csigára harapott, miközben a McDonald's csirkefalatkáját ette.

Nyami: egy brit nő csigára harapott, miközben a McDonald’s csirkefalatkáját eszegette

Nem lettünk volna a nő helyében, aki csigát talált a csirkefalatkák között.

A Daily Mail írta meg annak a nőnek a történetét, akinek a McDonald’s csirkefalatkájának „ropogós” darabja egy csiga volt. A shropshire-i Hodnetből származó Shelby Forrester a lapnak elmondta, hogy január 11-én, szerdán beleharapott a csirkefalatkája alján lévő csigába, és sajnos össze is roppantotta azt.  

Először nem tudta, mi lehetett a roppanós falat, majd amikor párjának megmutatta, jöttek rá, hogy ez bizony egy csiga volt. A lány hirtelen nem is tudta, mit tegyen, a mosogatóhoz szaladjon és hányjon egyet vagy csak dühöngjön. Végül kiköpte a kétes eredetű falatot, majd visszavitte a csigát az étterembe, ahol a személyzet csak fogta a fejét, hogyan kerülhetett a pórul járt állat az ételdobozba. Megígérték neki, hogy továbbítják a panaszt a központnak, valamint visszatérítést és ingyenes étkezést ajánlottak, amit Shelby elutasított. A nő elmondta: „Felhívtam a McDonald’s-t, azt mondták, hogy vigyem vissza, így hát megtettem. Azt is elmondtam, hogy nem vagyok elégedett.”

McDonalds ételt eszik egy nő

A kép csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

Sehelby eaz élmény miatt úgy döntött, soha többé nem fog McDonald’s-ot enni, és úgy véli, kártérítést kellene kapnia azért, mert csiga került a szájába. 

Sajnos efféle, bizarr hibák előfordulnak, a  brit Lukas Young például a Morrisons szupermarketláncnál vásárolt  kelkáposztás vegán zöldségpörköltet. Korábban egyszer már próbálta a terméket, és akkor nagyon ízlett neki, ezért vett belőle ismét. Ezúttal azonban, ahogy tányérra tette az ételt, undorodva szembesült azzal, hogy marhahús van benne, és zsírtól tocsog. Hasonlóan Shelbyhez, ő is panasszal élt, a fiatal férfi először kidobta az ételt, majd kivette a szemétből mintavétel céljából. Kapcsolatba lépett a szupermarketlánc PR-osával, aki futárt küldött a termékért, hogy elvigyék megvizsgáltatni, majd igazat adtak a férfinak. Kártérítést ő sem kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top