nlc.hu
Gasztro

Reménysugár: visszatérhet a boltokba a Pilóta-keksz

Pilóta-keksz ügy: felcsillant a remény a nagy visszatérésre

Kisebb sokkot okozott az országban a Pilóta keksz eltűnése a boltok polcairól, de a gyártó szerint már nem kell nagyon sokat várnunk a visszatérésére.

Már hónapok óta nem juthatnak hozzá a Pilóta keksz rajongói a napi betevőjükhöz, a helyzet odáig fajult, hogy egyes internetes oldalakon már több ezer forintot adnak egy-egy csomagért. Persze árulni bármennyiért lehet, de itt az a hír, hogy a Pilóta keksz el is kel ilyen csillagászati áron. A Blikk megkereste a Pilóta keksz gyártóját, a Mondelez Hungáriát, hogy mondják el, meddig tarthat még ez az áldatlan állapot.

Pilóta keksz

Az életünk nem ugyanaz Pilóta keksz nélkül (fotó: Wikipédia)

A Pilóta kekszet gyártó és forgalmazó Mondelez Hungária továbbra is arra törekszik, hogy minél előbb visszatérhessen a boltok polcaira a magyarok egyik legkedveltebb keksze, a Pilóta szendvicskeksz. Az elmúlt hónapokban a készlethiányt részben okozó alapanyag- és csomagolóanyaghiányt sikerült megszűntetni, és a gyártásszervezési nehézségek megoldása tekintetében is jelentős előrelépések történtek. Szeretnénk megköszönni minden hűséges fogyasztónknak a Pilóta keksz iránti szeretetüket és ragaszkodásukat, és külön köszönjük türelmüket is. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a magyarok által különösen kedvelt termék minél hamarabb visszakerülhessen a háztartásokba

– üzente a lap megkeresésére a cég ügyvezető igazgatója, Grzegorz Lis.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top