nlc.hu
Gasztro

Sportitalt formázó torta miatt kritizáltak egy anyukát

Sportitalt formázó tortát csinált a fiának, nem mindenki volt oda érte

Megoszlott a kommentelők véleménye arról, mennyire sikerült jól a születésnapi torta.

A hétgyermekes anyuka kénytelen volt megvédeni magát az interneten, miután rengeteg kritikát kapott amiatt, mert fia közelgő születésnapjára egy olyan tortát készített, ami a Prime sportital palackját formázza.

A Prime két ismert youtuber, Logan Paul és KSI közös projektje, ők pedig nagyon népszerűek a kamaszok, tinédzserek körében, ez alól vélhetően az ünnepelt sem kivétel. 

Az anyuka a TikTok-oldalán is megosztotta, hogyan sikerült elkészítenie pénztárcabarát összetevőkből a tortát, és a kommentelők véleménye elég széles skálán mozgott, van, aki szerint kínos, amit művelt, van, aki szerint más hozzávalókat kellett volna használnia.

Persze bőven akadtak, akik szerint ez egy nagyon kedves gesztus volt, és fia biztosan örül annak, hogy az édesanyja maga készített születésnapi tortát számára, hiszen a szándék a fontos. “Kicsit kicsi, de fantasztikusan néz ki, minden fiú álma egy ilyen torta, szóval szép munka” – írta egy hozzászóló. 

Tésztát nyújt egy nő a konyhában

Fotó: Pexels

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top