nlc.hu
Gasztro

Anne Hathaway cupcake-trükkje

Anne Hathaway cupcake-evő trükkje letarolta a netet

A színésznő sokáig azt hitte, mindenki így eszi a cupcake-t, amíg nem szóltak neki, hogy elég különleges a módszere.
Anne Hathaway bemutatja a cupcake-trükkjét

A cupcake igazi jolly joker sütemény, készíthetünk szuperegyszerű és könnyű nyári édességet, elegáns Valentin-napi finomságot vagy szemet gyönyörködtető karácsonyi tündértortákat. Az elkészült desszertet már csak el kell fogyasztani, de nem mindegy, hogyan! Az internet imádja Anne Hathaway egyedi módszerét.

A színésznő Kelly Clarkson talk show-jában szerepelt még tavaly, és akkor mesélte el, hogy különleges módon eszi a cupcake-et. „Nem is tudtam, hogy ez ennyire szokatlan, amíg nem voltam a barátnőm, Steph 40. születésnapján, és a módszerem miatt megállt a buli” – mondta Anne Hathaway. 

Ezután a színésznő bemutatta a trükköt: a cupcake alját kettészedte, majd a krémes felső részt megfordította, mintha csak egy szendvicset készített volna:

„Így lesz egy szendvicsed, és nem kerül máz az orrodba” – magyarázta a színésznő.

Bár a trükk nem mostani, a közösségi médiában újra elővették, és meg kell hagyni, tényleg praktikus megoldásnak tűnik. A kommentelőknek is tetszett, sokan írták, hogy ezután csak így fogják enni a cupcake-et.

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: TikTok/kellyclarksonshow)

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top