nlc.hu
Gasztro

35 ezerért rendelt tortát, ezt kapta egy brit nő

35 000 forint értékben rendelt vegán szülinapi tortát, ezt kapta egy brit nő

Nem éppen azt, amire számított.
A rendelt vs. a kapott torta

Mindenkivel előfordult már, hogy egy online vásárlás alkalmával nem azt kapta, amit rendelt, ám arra kevesen készültek volna fel, ami egy Nicole Orogun nevű TikTok felhasználóval történt, aki születésnapi tortát vett egy közeli cukrászdából.

Nicole a videómegosztón tett közzé egy felvételt arról, hogy mit rendelt és mit kapott: a csinos, többemeletes, vegán red velvet torta helyett egy egyrészes, lapos sütemény érkezett, ami ráadásul úgy nézett ki, mintha kiharaptak volna egy jókora darabot az oldalából. A hab a tortán – szó szerint – az volt, hogy 80 fontot, tehát kicsit több, mint 35 ezer forintot fizetett a süteményért.

@nicoleorogun If i dont laugh, i’ll cry 🙃 #birtb#birthday ♬ Oh No - Kreepa

„Ha nem nevethetek rajta, akkor sírni fogok” – írta a döbbent lány a videóhoz. A kommentelők hasonlóan reagáltak az összehasonlításra.

„Remélem visszakaptad a pénzed” – írta valaki, amire a posztoló megerősítette, hogy igen, kártérítést kapott. Egy másik hozzászóló arról írt, hogy teljesen meglepte a dolog, mert már többször rendelte ezt a tortát ugyanettől a cégtől és mindig jók voltak a tapasztalatai.

Bár Nicole ügye végül megoldódott, a követőinek elmondta: nem kis bosszúságot okozott neki, hogy a születésnapja előtt pár órával kellett új tortát venni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top