nlc.hu
Gasztro

Sörrel küldte el gyerekét az iskolába

Összecserélte az italos dobozokat az apa, sörrel küldte el a fiát az iskolába

TikTok-videóban számolt be a bakijáról, amin jót derültek más szülők is.

Szénsavas ásványvíz helyett véletlenül egy doboz Guinness sört csomagolt a fia uzsonnásdobozába egy brit apa. A már utólag vicces tévedésről  miszerint összekeverte a két italos dobozt, és a fia egy doboz sörrel ment el az iskolába – TikTok-videójában számolt be.

„Nos, el kell mennem ma az iskolába a gyerekemért, mert nagy hibát követtem el. Amikor megszületett a fiam, a legjobb tanács, amit kaptam, az volt, hogy ‘Sokkal többre vagy képes, mint gondolnád!’ Hát, ez nem az a nap”

– mesélte.

Azt is elárulta, hogy fia imádja a szénsavas ásványvizet, így mindig azt szokott neki csomagolni uzsonnára, de ijesztően hasonlít a két doboz csomagolása. 

Guiness

Egy pohár Guinness sör – Fotó: illusztráció, Getty Images/ Artur Widak/NurPhoto

„Ezért el kell mennem az iskolába a gyerekemért és megpróbálom elmagyarázni, hogy mi is történt valójában” – jegyezte meg.

A videót azóta több százan látták már, aminek a hatására többen is beszámoltak a gyerekkorukban történt vicces bakikról. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top