nlc.hu
Gasztro

Szívószál level ezer

Ez az ember egy zseni: a nagy sör-virsli innováció

Nagybetűs férfi!
Műanyagpoharas sör baseball meccsen

Az utóbbi években a műanyagszívószálak környezetvédelmi okokból komoly – és jogos – lejáratókampányban részesültek. Helyettesítésükre találmányok sorával álltak elő az elmosogatható fémszívószáltól a kukoricából előállított, természetes úton lebomlóig. De hogy erre eddig nem gondoltunk!

A sutyiban rögzített felvételen egy baseballmeccsen ülő férfi látható, aki egy hot dog virslijét használja szívószálként, hogy megigya a sörét. Mielőtt valóban a teknősök megmentőjét üdvözölnénk a szívószál helyett organikus eszközt használó sportbarátban, láthatjuk, hogy valószínűleg éppen egy szívószállal lyukasztja ki a virslit a sörivás előtt. Az már gusztus kérdése, hogy mennyire jóleső a hideg sörben feloldódó húsos szaft.

A @newyorknoci Instagram-oldal NYC igazi pillanatait mutatja meg a filmek romantikus New York-ábrázolásai helyett. Színes, vagány, olykor eszelős arcokat örökít meg az oldal szivarozó nagyikkal, tangás nagypapával és nagyvárosi sellőkkel (a Coney Island Mermaid Parade-en.)

A meccsek világánál maradva például ezt a hamisítatlanul amerikai figurát is levideózták és feltették, aki a lelátón egy méretes soppressatát eszeget, csak úgy a la nature. A soppressata olasz szalámifajta, amelyet több régióban is különböző formákban készítenek. A fickó kezében nem egy szolidabb, lapos calabriai soppressata szalámi van, hanem ez a tekintélyesebb toszkán darab, amit négy félidőn át falatozott magában.

VIA

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top