nlc.hu
Gasztro
Szalmonellát okozhat egy dm termék

Visszahívja egyik termékét a dm: szalmonellát okozhat

A dm arra kéri a vásárlókat, hogy az érintett lejárati idejű dmBio szezám tahini terméket ne fogyasszák el, az üzletek természetesen bontottan is visszaveszik a termékeket.

A dm elővigyázatosságból leveszi a polcokról a dmBio szezám tahinit a következő lejárati dátumokkal:2025. 02. 21. és 2025. 02. 25. Kizárólag ez a két lejárati dátum érintett, a dmBio szortiment többi terméke nem. A lejárati idő a termék hátoldalán könnyen felismerhető. A termékvisszahívás oka, hogy nem kizárható, hogy a termékben szalmonella található.

Tahini

Az érintett dm Bio szezám tahini

A szalmonellát tartalmazó termékek hasmenést, hasfájást, hányást és gyenge lázat is okozhatnak. Általában a panaszok több nap után maguktól elmúlnak. A komolyabb és nem múló tünetek esetén orvoshoz szükséges fordulni. A dm arra kéri a vásárlókat, hogy az érintett lejárati idejű terméket ne fogyasszák el, az üzletek természetesen bontottan is visszaveszik a termékeket. A dm nagyon sajnálja a történteket, vásárlóitól elnézést kér a kellemetlenség miatt! A cég számára kiemelten fontos a biztonság és a minőség. Azokban az esetekben, ha laboratóriumi tesztek során felmerül, hogy a termék nem felel meg a dm magas minőségi követelményeknek, a termékeket az üzletlánc visszahívja a polcokról, és értesíti vásárlóit is.

(sajtóközlemény)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top