nlc.hu
Gasztro

Egy pincérnő a vérét keverte a koktélokba, kirúgták

Egy pincérnőt kirúgtak, mert belekeverte a saját vérét a vendégek koktéljába

Japánba történt a meglehetősen furcsa eset.

A hokkaidói Szapporóban található Mondaiji kávézó tulajdonosa a Twitteren közölte, hogy kirúgta az egyik felszolgálóját, miután az a vérével kevert italt szolgált fel a vendégeknek. (A koktélok eredetileg gyümölcsöket vagy más színes szirupokat tartalmaznak.) A kávézó tulajdonosa azt írta a Twitter posztjában, hogy az ilyen viselkedés nem elfogadható, és hozzátette, hogy a kávézó – amely a szapporói Susukino szórakozónegyedben található – egy napra bezárt, hogy kicseréljék az üzletben lévő összes poharat. A kávézó nem nevezte meg az elbocsátott kiszolgálót.

koktél

Fotó: Getty Images

A sztori pikantériája, hogy a kávézó a Twitteren korábban úgy is hirdette magát, mint a hely, ahol “problémás, de egyben cuki kölykök” szolgálnak fel. A problémás eddig stimmel…

Azt nem lehet tudni, mikor és hogyan bukott le a pincérnő, aki a vérét adta a vendégeknek.

Japánban egyébként nagyon sok, európai szemmel furcsa kávézó található, például rengeteg állatos kávézójuk van. Létezik sündisznós is, ahol sünbébikkel szelfizhet minden vendég. Utóbbi nagy eséllyel nem az állatvédők kedvenc helye.

(Insider)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top