nlc.hu
Gasztro

Ételt vett a hajléktalannak, majd az orra előtt befalta

Egy férfi ételt vett egy hajléktalannak, majd az orra előtt befalta

Az emberi gonoszság határtalan.

Hihetetlen videó járja a netet, ami teljesen jogosan hatalmas felháborodást keltett. A sztori egy YouTuber, Whatsuptre, vagyis Trevon Sellers agyszüleménye, a videóját már több millióan látták, és a többség teljesen érthető módon kiakadt a férfi húzásán.

Rosszindulatú YouTuber

Fotó: Twitter

A videóban azt láthatjuk, hogy a YouTuber egy földön ücsörgő hajléktalanhoz lép, és megkérdezi tőle, hogy éhes-e. Ezután megnyugtatja a férfit, hogy maradjon ott, mindjárt hoz ételt. Hamarosan vissza is tér egy jókora menüvel, baconös hamburgerrel, sült krumplival és egy üdítővel, majd az egészet kicsomagolja, és amikor a hajléktalan az étel felé nyúl, Whatsuptre nem adja neki oda, hanem azt mondja:

Azt akarom, hogy élvezd.

Majd beleharap hamburgerbe és odébb áll.

A férfi később azzal védekezett, hogy az egész egy előre kitalált “vicc” volt, amiben egy Isreal nevű hajléktalan szerepelt, akit régóta jól ismer a környékről. A férfi pontosan tudta, hogy mi fog történni a felvételen, valójában szó sincs megalázásról.
Az Instagramon megosztott hosszabb videó alapján a youtuber tényleg visszament az étterembe, és rendelt még egy menüt, de mire kivitte, a férfi addigra eltűnt. Végül az ételt odaadta egy másik utcán élőnek.

Ettől függetlenül nagyon ízléstelen egy kiszolgáltatott helyzetben lévő embert kihasználni, vagy viccet csinálni belőle egy egész világ előtt, csak azért, hogy nagyobb látogatottságot érjen el.

(Via: 1, 2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top