nlc.hu
Gasztro

Kiábrándítóan egyhangú étrenden van Cameron Diaz

Cameron Diaz hűtőjében csak fehér bort és salátát találsz

Cameron Diaznak egy ideje már saját borászata van, így nem csodálkozunk azon, hogy szereti a jó borokat, de azon már igen – az internet népével egyetemben –, hogy a hűtőjében kizárólag fehér bort és salátát tárol.

Mikor a nyári étkezésekről van szó, mindig valami könnyűre és frissre vágyom – és egyszerűen szeretem a finom salátákat

– magyarázza a színésznő egy új Instagram-videójában, amiben persze bemutatja a makulátlan konyháját is, csupa márványlapokkal.

A bejelentkezés célja egyébként az volt, hogy Cameron Diaz összefogott Gwyneth Paltrow cégével, a Gooppal, hogy együtt alkossanak meg egy nagyszerű salátát, amihez kiválóan passzol a saját bora, az Avaline Savignon Blanc – szúrta ki a Page Six.

https://pagesix.com/2023/06/14/cameron-diaz-shows-off-fridge-filled-with-only-salad-and-wine/?utm_campaign=pagesix&utm_medium=social&utm_source=twitter

A színésznő szerint az új terméke teli van nagyszerű ízekkel és ropogós drágakő salátával, édes-csípős mangósalátával, ropogós hóborsóval, sárgarépával, uborkával, friss fűszernövényekkel, avokádószeletekkel. Puffasztott rizzsel, kandírozott kesudióval és gomolyaggal tálalják.

Cameron Diaz hűtője

Cameron Diaz hűtője belülről (Forrás: Instagram)

„Imádni fogod!” – tette hozzá. A videó tanúsága szerint ő biztosan imádja, ugyanis a hűtője tartalma alapján kizárólag ezt fogyasztja odahaza némi fehérbor társaságában. A hűtő tartalma alapján a férje is ugyanezen a diétán lehet. Vajon a hároméves babája is csak ezt fogyasztja? Vagy van valahol egy másik hűtőjük is? Vajon abban is ugyanez lehet? Vagy ez nem is a saját hűtőjük? Megannyi kérdés…

A visszavonult színésznő nemrég visszatért egy jövőre bemutatandó Netflix-film erejéig, de úgy hírlik, hogy nem élvezte annyira a tízórás forgatási napokat, így a visszatérése csak egy alkalomra szól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top