nlc.hu
Gasztro

Elájult, amikor meglátta mekkora a Meki

Elájult az izgalomtól a szuperfan, amikor belépett a világ legnagyobb Mekijébe

A McDonalds sokak kedvence, de ilyen reakciót azért nem mindennap látni.
McDonalds

Összeomlott egy szuperfan, amikor meglátogatta a világ legnagyobb McDonald’s éttermét – számolt be a Sun. Az esetet egy TikTok-klipben örökítették meg, amely hatalmas, 21,7 millió megtekintést ért el.

A felvételen látható, ahogy egy nő szájára szorított kézzel, remegve közeledik a gyorsétterem felé, majd térdre borul a hatalmas Ronald McDonald-ot ábrázoló tábla előtt.

„Először látom a világ legnagyobb McDonald’s-ját” – írta a nő a videóra, amit a ‘What Dreams Are Made Of’ című dallal együtt posztolt.

A világ legnagyobb McDonald’s-ja – más néven az Epic McD – a floridai Orlandóban található, és 19 ezer négyzetméteren terül el.Az étteremben még játéktermek is vannak, és olyan különlegességeket kínál az étlapon, mint a pizza és a belga gofri.

Talán meglepő, de nem a nő volt az egyetlen, akinek erős érzései voltak a mega McDonald’s-szal kapcsolatban. Sokan megosztották, hogy ők is hasonlóan reagálnának, sőt, néhányan még olyan szerencsések is voltak, hogy maguk is ellátogattak oda.

„Én bármelyik McDonald’s-ban így vagyok” – írta egy kommentelő.

Egy másik felhasználó hozzátette: „Én is így reagálnék”.

Álmaim étterme” – fűzte hozzá egy harmadik.

Olyanok, akik többször is jártak már ott, azt állították, hogy „maga a mennyország” a gigantikus gyorsbüfé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top