nlc.hu
Gasztro

Háromfogásos ebédet evett a metrón

Háromfogásos ebédet evett a metrón egy éhes férfi

Nem zavarta a többi utas, simán kirakta az ételes dobozokat az ülésre, és nekiállt falatozni.
Utasok a metrón Kínában

Nagy felháborodást váltott ki a kínai közösségi oldalakon egy idős férfi viselkedése, aki több étellel teli edényt tett a metró ülésére, majd nekiállt falatozni.

Az eset június 18-án történt a kelet-kínai Szucsou városának egyik metróvonalán. A képeken az látszik, hogy a férfi három, különböző ételeket tartalmazó tálat, valamint egy párolt rizzsel teli edényt helyezett a mellette lévő ülésre. Nem úgy tűnt, hogy a többi utas jelenléte zavarta volna, a lehető legnagyobb nyugalomban eszegetett.

Bár a város metrószerelvényeiben tilos az evés-ivás, a vonal, amelyen a férfi utazott, jelenleg próbaüzemben működik, az utasok ingyen használhatják, így ellenőrök sincsenek a kocsikban.

A kommentelők többsége szóvá tette, hogy a férfi egyáltalán nem volt tekintettel a többi utasra, amikor szinte privát éttermi asztallá alakította a metró ülését. Másokat annyira nem zavart a szokatlan jelenség, mint írták, nem lehet tudni az előzményeket, lehet, hogy a férfi sokat dolgozott, nem volt ideje enni, és így oldotta meg a helyzetet.

Volt olyan hozzászóló is, aki szerint videózás helyett egyszerűen szólni kellett volna a férfinek, hogy nem oké, amit csinál, nem kellett volna kitenni őt annak, hogy nagy nyilvánosság előtt megszégyenítik.

A metrókon mindig akadnak furcsa dolgok, például íme egy cuki vadmalac, ahogy épp metrózik.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top