
A krémleves hihetetlenül hálás műfaj. Ha nincs időnk, csak gyorsan összerottyantjuk a hozzávalókat, botmixerrel leturmixoljuk, krémesre elegyítjük, és kész is van a lélekmelengető fogás.
Egy földes színű gombakrémleves, egy halovány zellerkrémleves vagy sápadt fokhagymakrémleves azonban nem a legmutatósabb fogások. Lehet és érdemes-e egyáltalán tupírozni az egyszerű, zöldségalapú leveseket?
A válasz egyértelműen igen, sőt nagyon is! Akár a hétvégi vagy ünnepi asztalon is jól szerepelhet egy egyszerű zöldségkrémleves, ha viszünk bele egy kis extrát. Nem szükséges hozzá méregdrága plusz alapanyag vagy limoges-i porcelán, néhány okos trükkel elegáns fogást varázsolhatunk egy hétköznapi levesből.
Nézd meg tippjeinket a galériában!



