nlc.hu
Gasztro

Idegesítő vendégek az étteremben

Ezeket nem bírják a vendégekben a pincérnők

Két pincérnő elárulta, mi az, amivel a vendéglátósokat ki lehet hozni a sodrukból.

Kelly és kolléganője pincérként dolgoznak és egy TikTok-videóban most kendőzetlenül beszélnek az idegesítő vendégekről. Például, ha a vendég egy kólát és egy vizet kér és csak az előbbi issza meg. Vagy, ha asztalt foglalsz, majd mindössze egy forró teát iszol.

Pincérnők vagyunk, tehát nevetünk a vicceiden, de csak azért, mert te fizeted a számlát” – mondják Kellyék, akik elismerik, ők sem mindig egyenesek, hiszen akkor is megnyugtatnak majd, hogy azonnal kész az ételed, ha még csak most jelezték a szakácsnak a rendelést. Ahogy az étterem fűtését sem szabályozzák egyetlen vendég kérése miatt.

nő tölt

Most kiderült, mit gondolnak rólunk a pincérek (Fotó: Pexels.com)

Kimondottan bosszantja őket az a vendég, aki 10 perccel zárás előtt rendeli ki a személyzetet a konyhából, hogy asztaltársa születésnapjára egy dalt énekeltessen az éttermi dolgozókkal. De azért is elítélik a vendéget – állítják Kellyék – ha a pár az asztal ugyanazon oldalán ül és nem egymással szemben.

A Metro által ismertetett videó alatt sok kommentelő helyesel az idegesítő vendégek hallatán, ám a felvételt Kellyék időközben levették. Vélhetően szólt nekik valaki, hogy a vendéglátásban általában a vendégnek van igaza. Vagy nem?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top