nlc.hu
Gasztro

Penészes kötszert talált az anya a joghurtban

Döbbenetes dolgot talált az anya a gyermekének szánt joghurtban

Undorító és rendkívül fertőző dolgot talált egy édesanya a gyermekének szánt joghurtban.

Borzalmas dolgot talált a gyermekének szánt csokoládés joghurtban egy Ausztráliában élő édesanya, szúrta ki a New York Post. A gyanútlan nő már csak percekre volt attól, hogy felszolgálja csemetéjének a finomságot, amikor egy igencsak furcsa „valamit” látott kirajzolódni a desszertben.

Minden szülő rémálmát élte át

Mikor a fiatal nő szemügyre vette, hogy mi is lehet az, rájött, hogy a finomságban egy nemrég használt penészes sebtapasz van. Az édesanya rendkívül ledöbbent a látottakon, majd a közösségi oldalán rögtön arra figyelmeztetett minden szülőt, hogy legyenek elővigyázatosak akkor, amikor előre csomagolt ételt adnak gyermekeiknek.

„Először is a miheztartás kedvéért elárulom, hogy ez egy gyerekeknek szánt joghurt. Nem azért írom ki mindezt, mert kártérítést szeretnék, csupán fel szeretném hívni mindenki figyelmét arra, hogy keverjék meg a joghurtot, mielőtt azt odaadnák a gyermekeiknek” – olvasható Khristine Facebook-oldalán.

Az anyuka itt még nem állt meg, néhány fotót is megosztott bejegyzése mellé a fertőzött és gusztustalan sebtapaszról. A képen jól látszik, hogy a tapaszt fekete penész borítja, és át is ázott, mivel teljes egészében benne volt a híg ételben. Khristine nem volt rest elárulni a joghurt márkáját sem, a „finomság” a YoGo Yoghurt termékcsaládhoz tartozik.

Bár a hír eljutott a termék forgalmazóihoz is, érdekesség, hogy a csokoládés desszertet nem vonták ki azonnali hatállyal a forgalomból. Azt azonban leszögezték, hogy alapos vizsgálatot indítottak a helyzet kapcsán, mivel továbbra is prioritást élvez náluk a fogyasztóik biztonsága és a termékeik minőségének megőrzése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top