nlc.hu
Gasztro

Epertől halt meg egy kisfiú Amerikában

Egy 8 éves fiú meghalt Amerikában, többen pedig rosszul lettek, miután ettek az eperből

A halál okát még nem tudni.

A Madisonville Rendőrkapitányság indított nyomozást, mivel egy 8 éves kisfiú életét vesztette, miután epret evett. A helyi rendőrséget péntek reggel riasztották, miután szülők hiába ébresztgették gyermeküket, ő már nem adott életjelet. 

Eper

A fotó illusztráció (Getty Images)

A 14news információi szerint a kisfiú előző este egy iskolai adománygyűjtésen járt, ahol több epret is evett. Nem sokkal később a kisfiúnál allergiás tünetek jelentkeztek, például több kiütés is megjelent a testén. A szülők nem reagálták túl az esetet, antihisztamin-tartalmú gyógyszert adtak a gyermeküknek, majd megfürdették. Mivel az allergiás tünetek nem javultak, aznap este bementek a helyi kórházba, ahonnan pár órával később haza is engedték a kisfiút. 

Másnap reggel a szülők hiába ébresztgették gyermeküket, a kisfiú reggelre elhunyt. Azt, hogy pontosan mi történt, csak a boncolás tudja majd megmondani. Mint kiderült, több gyermek is rosszul érezte magát aznap este, miután az adománygyűjtésen ettek az eperből. 

Az egészségügyi szakértők laboratóriumban vizsgálják az érintett gyümölcsöt. A szakértők szerint az epret a Southern Grown és a Sizemore Farms-ban termesztették, és a Juicy Fruit LLC forgalmazta. Mint mondják, a sürgősségi osztályokat és a klinikákat túlterhelték az emberek, akik eperevés után telefonálnak vagy mentek be a kórházba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top