

A virsli sütve-főve is finom. Érdemes tudni róla, hogy bár a virsli előhőkezelt termék, a csomagolásból kivéve nyersen fogyasztanu mégsem ajánlott, mert akár a friss hústermékekben is megjelenhetnek a listeria baktériumok. Ha nem akarjuk bekapcsolni a tűzhelyet vagy a sütőt, elég akár csak mikrohullámú sütőben átmelegíteni, hogy fogyaszthatóvá váljon.
De ha nem csak egy karéj kenyér és mustár a kísérője, miként süthetünk-főzhetünk vele? Két irányban is indulhatunk: elővehetünk olyan jól ismert recepteket, amelyekben virsli szerepel. A másik irány még több lehetőséget rejt magában: húst vagy más, esetleg drágább felvágottat is kiválthatunk vele. Gondoljunk csak a szegény ember rakott krumplijára, amibe kolbász helyett virsli kerül. Ezúttal egy kis inspirációt hoztunk, hogy ha van otthon virsli, de nincs ötlet, mit készítsünk belőle.
Kattints a galériánkra!




