

Nem túlzás azt mondani, hogy az air fryer szinte forradalmasította konyhai szokásainkat. Óriási rajongótábora elsősorban annak köszönhető, hogy használata rendkívül egyszerű.
Legalább ennyi ember rajong ugyanakkor kívül ropogós, belül pedig omlós sült krumpliért.
Egy új trükk azoknak kedvez leginkább, akik mindkét tábort erősítik. Kiderült ugyanis, hogy egy roppant egyszerű air fryer trükkel a legfinomabb és legropogósabb sült krumpli készíthető el.
Ezzel az air fryer trükkel lesz igazán ropogós a sült krumpli
Mindössze 20 perc alatt elkészítheted ezt a finomságot. Nem kell más extra adalék hozzá, mint némi kukoricaliszt.
- Hámozd meg a burgonyát, alaposan most meg, majd vágd hasábokra.
- Kend be kukoricaliszttel a krumplihasábokat. Ez könnyű, ropogós bevonatot képez rajta.
- Csepegtess kevés olajat a burgonyára, sózd és borsozd ízlés szerint. Akár kevés pirospaprikával is meghintheted.
- Melegítsd elő az air fryert néhány percre, majd helyezd bele a kosárba a krumplihasábokat. Egyenletesen oszlasd el őket.
- Állítsd az air fryert 180 fokra és süsd a burgonyát 20 percig.