Gyerekjáték

Melyik a gyerekek kedvenc LEGO játéka? – segítünk választani

Az építőkockák valószínűleg soha nem mennek ki a divatból. Kicsik és nagyobb gyerekek – de még a felnőttek is! – órákig képesek önfeledten elmerülni a színes kockák bűvöletében, miközben fantáziájukat szabadon engedve építik a csodálatosabbnál csodálatosabb alkotásokat. Szívesen ajándékozunk ezért a gyerekeknek építőkockát, ők pedig örömmel fogadják őket. Az óriási kínálatból azonban nem könnyű kiválasztani, melyik a legtrendibb modell éppen.

Az építőkockák legnagyobb gyártója, a LEGO évről évre játékok tucatjaival lepi meg a rajongóit, a gyerekek pedig természetesen rangsorolják ezeket maguk között – vannak jók, kevésbé jók és olyan szettek is, amelyek után mindannyian sóvárognak. Ha LEGO vásárlásán törjük a fejünket, nem árt tudni, hogy éppen mik számít “menőnek” a gyerekek körében, nehogy csalódást okozzunk nekik. Átböngésztük ezért a legnagyobb internetes áruház kínálatát és megkerestük azokat a LEGO játékokat, amikből a legtöbb fogy, és ezek alapján összeállítottuk az idei toplistát.

10. – A nagy, zöld építőlap

Nem hittük volna, de igaz: ez az egyszerű elem jelenleg a tizedik helyen áll a keresési listán. Ha jobban belegondolunk, jogos a népszerűsége, hiszen nélkülözhetetlen minden LEGO játékosnak, aki építeni szeretne.

Megnézem
Összes kép (1)

 9. A rendőr és betörő

Úgy tűnik, hogy a rabló és a pandúr  örökös helyet bérel a gyerekek játékai között.

Megnézem
Összes kép (1)

 8. A kultikus kempingbusz

Bár az ikonikus jármű a hippikorszak jelképe, és leginkább a felnőttek rajonganak érte, azért a mai gyerekeket is megérintette a varázsa.

Megnézem
Összes kép (1)

 7. A Tower-híd

London egyik legfőbb látványosságát a legtöbb gyerek és játékos kedvű felnőttek is szeretnék saját kezűleg megépíteni.

Megnézem
Összes kép (1)

 6. A szürke építőlap

A szürke építőlap még a zöldnél is népszerűbb a jelek szerint. 

Megnézem
Összes kép (1)

 5. DUPLO építőelemek

 A legkisebbeknek szánt színes, nagyméretű építőelemek is igen kelendőek

Megnézem
Összes kép (1)

 4. A Fehér Ház

Az amerikai elnök rezidenciája a legtöbb gyerek fantáziáját megmozgatja, és az idősebb korosztály is szívesen elábrándozik róla.

Megnézem
Összes kép (1)

 3. Tűzoltó állomás

A tűzoltóság is klasszikus téma.

Megnézem
Összes kép (1)

 2. Tűzoltóautó

Ha tippelni kellett volna, biztos az dobogósok közé kerül nálunk a tűzoltóautó. A gyerekek is imádják.

Megnézem
Összes kép (1)

 1. A kisállat üzlet

A legnagyobb meglepetés. Hitte volna, hogy a kisállatboltokért így bolondulnak a gyerekek? Persze az érettebb korosztályt is vonzza ez a játék, de ez sem kevésbbé meghökkentő.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top