nlc.hu
Otthon maradunk

Tragédia: megállt a szíve a miskolci hármas ikrek édesapjának

Tragédia: megállt a szíve a miskolci hármas ikrek édesapjának

A miskolci hármas ikrek édesapjának megállt a szíve.
gyász

2017-ben bejárta az országot a hír, amikor megszületett Dávid, Márk és Milán, a spontán módon fogant hármas ikrek, ami 7-8 ezer szülésből csak egyszer fordul elő.

Az akkor mindössze 25 éves édesanyjuk, Szilágyi Laura elmondta, csupán egy gyermekre számítottak, így őket is nagyon meglepte, hogy három csöppség jött a világra. Az apjuk, Surányi Róbert az építőiparban dolgozott, de így is támogatásra volt szükségük.

2019-ben derült ki, hogy a férfi súlyos szívbetegséggel küszködik. A vizsgálatok során azt is megállapították, hogy szívátültetésre lesz szüksége, de előtte egy hosszas gyógyszeres kezelés várt rá, ami az egész tavalyi évben tartott – mesélte a Blikknek a Zsófi-ReményVár Egyesület elnöke, Ináncsi Gergely. Az egyesülettel sokat segítettek a családon, hiszen egy ponton, már nem tudott dolgozni a férfi, még a második emeletre is alig tudott segítség nélkül fellépcsőzni.

A gyógyszeres kezelés ellenére nem igazán javult az állapota, közben Sajóbábonyban, egy családi házba költöztek, de néhány nappal később, július 8-án mindössze 37 évesen elvesztették Robit.  A felesége, Laura teljesen összetört, s nehezen éli meg azt, hogy egészségügyi dolgozó lévén sem tudott rajta segíteni.

(Blikk)

Ha segítenél a hármas ikrekkel egyedül maradt anyukán:

Az alapítvány számlaszámán megteheted: 10402764-50526755-84751000. Közlemény: Szilágyi Laura

Fotó: Pexels

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top