Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.05., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ma legyél nagyon óvatos! A nap folyamán olyan forgalmi helyzetbe keveredhetsz, amelyből csak a higgadtságod menthet ki. Otthon nem tudsz megnyugodni, mert tudod, hogy valami fontosat elfelejtettél. Amikor rájössz, hogy mi az, teljesen kijössz a sodrodból.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Agyadra megy egyik ismerősöd, amikor nehézkes megoldási javaslattal áll elő. Hiába igyekszel eltéríteni többeket attól, hogy ezt válasszák, mindenki meggyőzve bólogatnak. Annyira elkeseredsz, hogy inkább mindenről lemondanál. Még időben megjelenik a színen egy idősebb pártfogód, és ismét erőt tölt beléd. Szükséged van erre a hirtelen támadt energiára, hiszen lassan tartalékaidat is felemészted.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Szüleid telefonja teljesen kihoz a sodrodból, mert nem vették figyelembe az a döntésedet az ügyedben. Amikor ezt a fejükre olvasod, lecsapják a telefont. Nem voltál meggondolatlan, ezért fölösleges magadat okolni a történtekért. Kedveseddel szeretnétek télen elutazni, ezért a héten kezdj el utánanézni a lehetőségeiteknek.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Megértésre vágysz és azt meg is kapod Kedvesedtől. Persze azt nem várhatod el, hogy minden gondolatodat kitalálja, ezért igyekezz segíteni neki. Az estét kettesben töltitek, és így végre elég időtök van arra, hogy a napok óta meglévő feszültség végre oldódhasson. Holnap sokkal jobban fogjátok magatokat érezni!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Szeretnél olyan dolgokat is megvenni magadra, amelyre nincs most szükséged, de már régen vágysz rá. Lehet, hogy ez sokak szemében fölösleges luxusnak tűnik, de te ne foglalkozz ezekkel a véleményekkel. Nyugodj meg, hiszen megérdemled azt, amit magadra költesz. Az ellentábor csak azt felejti el, hogy minden forintért te dolgoztál meg.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Családod nagy meglepetést tartogat a számodra, de félnek, hogy ajándékuk nem nyeri el tetszésedet. Lehet, hogy félelmük valós, hiszen nagyon nehéz kiismerni téged, hogy mit is szeretnél valójában. Este nagyon későn érkezel haza, ezért nem foglalkozol egy fontos üzenettel, pedig erre szükséged lenne. Figyelj oda a részletekre is, mert barátokat és kapcsolatokat veszthetsz el, mert nem tartasz dolgokat elég fontosnak.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Olyan terveid vannak, amelyek megvalósításához minél előbb neki kell fognod. Nehezen veszed rá magad, hogy belekezdj a változtatásba, hiszen nagyon sok kellemetlenségre számíthatsz. Kedveseddel nem tisztáztatok néhány kérdést, ezért az otthoni légkör sem felhőtlen. Amikor hazaérsz és elkezdenél magyarázkodni, már nincs kinek beszélned, hiszen idő közben egyedül maradsz a lakásban. Itt lenne az ideje, hogy felülvizsgáld kapcsolatodat.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Szüleidnek nagy meglepetést szeretnél okozni, ezért egy nagy ajándékkal akarod meglepni őket. Mérd fel, hogy mire vagy képes, és csak azt tedd meg, amely még belefér a költségvetésedbe. Ha most túlvállalod magad, komoly anyagi terheket vehetsz a nyakadba. A munkahelyeden minden nyugodt, de komolyabb plusz jövedelemre sem számíthatsz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Egy munkahelyi ebéden nagyon felszabadultan viselkedsz és ezért többen nagyon hálásak neked. Csak te voltál képes arra, hogy feloldjad a kialakult nyomasztó helyzetet. Senki sem vett részt szívesen a társalgásba, ezért hálásak a könnyed stílusodért. Amikor mindezt elmondják neked, nagyon meglepődsz, de örülsz az apró sikernek.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Mindig olyan jövőről álmodtál, ahol a sikereidért csak te lehetsz a felelős. Ennek ellenére most mégis jól esik, hogy egyik barátod megbízik benned, így egy komoly feladattal bíz meg. Ingatlannal kapcsolatos ügyeid a napokban rendeződnek, de ezzel most sok papírmunkát veszel a nyakadba. Tudod, hogy egyedül nehezen birkózol meg a feladattal, de még tanácstalan vagy, hogy hová is fordulj.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Nagyon korán kéne reggel beérned a munkahelyedre, de nem tudsz időben elindulni. Hiába igyekszel, sehová sem érsz időben. Valahogy az egész napod szétcsúszott. Nem érzed magad jól ebben a helyzetben és ezt még félelmeid is nehezítik. Ne foglalkozz mások véleményével, csak arra figyelj, hogy a dolgodat eltudd ma végezni.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Elhívnak egy buliba, de nem minden úgy történik, mint ahogy azt képzelted. Belépsz, és megpillantod egy régi kedvesedet, akit azóta sem tudtál elfelejteni. Szerencsére partnerrel érkezett, így be kell látnod: nincs értelme a további fantáziálásnak. Lehet, hogy most nehéz szembesülni ezzel a ténnyel, de idővel hálás leszel magadnak a belátásodért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top