Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.08., szombat)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma könnyen túllőhetsz a célon. Nagy meglepetést akarsz előkészíteni, de nem figyelsz oda a részletekre. Ha még idejében kapcsolsz, nem kerülsz kellemetlen helyzetbe. Ne a saját fejeddel gondolkozz, inkább azt képzeld el, hogy milyen ajándéknak örülne az ünnepelt.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egyik barátod tőled várja, hogy igazságot tegyél egy számára fontos ügyben. Utálod az ilyen helyzeteket, de elfogadod a felkérést. Csak egy dologgal nem számoltatok, mégpedig azzal, hogy mi történik, amikor ellene döntesz. Jobb lenne erről az eshetőségről is szót váltani, mielőtt a helyzet valóssá válna.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Barátaid körében olyan hírek keringenek, melyeknek te vagy a főszeplője, de tartalmuk cseppet sem hízelgő. Nem akarsz tudomást venni róluk, hiszen nagyon bánt a szóbeszéd. Egy társaságban előhozod a történteket, de senki nem akar beszélni a dologról. Nem tudsz mit kezdeni a helyzettel, ezért most inkább maradj csöndben, és várj egy kicsit.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyon jól érzed magad, és ezért már nagyon korán felkelsz. Tele vagy energiával, ezért elhatározod, hogy a mai napod egy részét testmozgással töltöd. A reggeli kocogás után nagy lendülettel állsz neki a takarításnak. Sok elveszettnek hitt holmi előkerül, így a rövidre tervezett program jócskán elhúzódik.








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Tele vagy tervekkel, amit a közeljövőben szeretnél megvalósítani. Ingatlannal kapcsolatos elképzeléseid megoldódni látszanak, de ezért most már neked is kell tenned valamit. Nem várhatod ölbe tett kézzel a jó tündért, aki mindent megold. Kedvesed igyekszik segíteni ezekben a helyzetekben, és ettől ismét nagyobb energiával fogsz hozzá.








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Itt az ideje, hogy végre kedveseddel törődj. Komoly munkát zártál le tegnap, így most több időtök lehet magatokra. Ha eddig nem hívtad föl, akkor azonnal tedd meg, és kezdj el szervezni néhány közös programot. Ahhoz, hogy minden passzoljon, időben kérd ki a véleményét.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A nap nagyon csöndesen indul, nem is reméled, hogy este hatalmas társaság kellős közepén találod magad. Kedvesedet meghívják egy fogadásra, ahová nem kísérheted el. Mielőtt kétségbeesnél, megszólal a telefon és egyik barátod nagyszerű ötlettel áll elő: menj el velük egy hatalmas találkozóra. Először visszautasítod a meghívást, de idővel kedved lesz ehhez a mulatsághoz. Jól döntesz, mert ma életre szóló barátságokat köthetsz az ismeretlen helyen.








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon büszke vagy arra, amit kedvesed elért a közelmúltban. A tiszteletére rendezett bulin azonban mégsem tudod maradéktalanul kimutatni érzelmeidet. Nagyon rosszul esik számára a belőled áradó hidegség. Nem mutatja, hogy komolyan megbántottad, ezért rajtad van a sor, hogy megfigyeld a reakcióit, és lassan megnyugtasd.








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mára színházjegyed van, de teljesen megfeledkezel róla. Amikor előadás előtt megszólal a telefon, teljesen kétségbeesel. Nincs semmi baj, hiszen ha gyorsan összeszeded magad, még odaérsz az első felvonásra. Ne izgulj, hiszen mással is megtörténik ilyen eset.








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szerelmed úgy intézi, hogy egész nap kettesben legyetek. Ez a program mindkettőtöknek jót tesz, hiszen van mit megbeszélnetek. A helyzet tisztázásakor figyelj oda, hogy ne legyél túl távolságtartó, mert akkor nem juttok egyről a kettőre. Estére minden problémát magatok mögött hagytok, és végre csak egymásra figyeltek.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A mai nap csupa meglepetést tartogat számodra. Egy nem várt rokonod keres fel, és kéri segítséged egy kényes ügyben. Furcsán érzed magad, hiszen a legutolsó találkozásotokkor még szinte gyerek voltál, és viszonyotok is eszerint alakult. Nem tudod, hogy ebben a megváltozott szerepben hogyan viselkedj. Kedvesed sem tud tanácsot adni neked, hiszen számára is új ez a helyzet.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szeretnél végre rábukkanni a megfelelő partnerre, és ezért hajlandó vagy tenni is. Barátaid úgy érzik, hogy ez még mindig nem elég ahhoz, hogy az áhított célt el is érd, de most ne foglalkozz a véleményükkel. Hidd el, hogy az első lépés a legnehezebb, és azt már megtetted! Vegyél mindent úgy, ahogy azt valójában szánták, és ne képzelj túl sokat a dolgok mögé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top