Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.16., vasárnap)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma légy nagyon figyelmes, mert könnyen balesetet okozhat figyelmetlenséged. Nagyon szórakozott vagy és úgy tűnik, mintha nem is ebben a világban élnél. A környezetedben lévők nem értik a helyzetet, mert egyáltalán nem jellemző rád ez a viselkedés. Egy gondolat jár az eszedben, amellyel nem tudsz megbirkózni.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma elhatározod, hogy magadra zárod az ajtót, és csak magadra figyelsz. Ez egy ideig sikerül is, de aztán semmi nem úgy alakul, ahogy azt előre tervezted. Úgy érzed, hogy a mostani hangulatod nagyban felelős azért, hogy kedvesed kissé eltávolodott tőled. Ne hibáztasd magad a történtekért, hiszen ezzel csak még mélyebbre süllyedsz az önsajnálatban.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Már régen megfogadtad, hogy munkahelyi gondjaidat nem viszed haza, de ez a hétvége nem erről tanúskodik. Szüleid is észreveszik, hogy mennyire feszült vagy, és nem tudsz megnyugtató magyarázattal szolgálni viselkedésedre. Korán feküdj le, egy nagy alvás után sokkal nyugodtabban tudsz majd gondolkozni.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Úgy érzed, hogy csak magadra számíthatsz, és ezért nagyon egyedül érzed magad. Nem tudod, hogy kihez fordulhatnál egy jelentősebb kölcsönért, hogy ingatlannal kapcsolatos elképzeléseidet végre megvalósíthasd. Szerencsére az utolsó pillanatban megjelenik a színen egy régi barátod, aki mostanában komolyabb vagyont örökölt. Nyugodtan hozd szóba a kérdést, és ne izgulj a válasz miatt!








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem halogathatod tovább a karácsonyi bevásárlást! Ha ma időben útnak indulsz, szinte mindent beszerezhetsz. Jól dugd el szerzeményeid, mert családod néhány tagja hívatlanul megjelenik nálad. Nem akarsz neveletlennek tűnni, de egy idő után el kell menned, ezért megkéred őket, hogy távozzanak. Legelbűvölőbb stílusod ellenére megsértődnek, és nem is titkolják érzéseiket.








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyszerű ebédet ütsz össze magatoknak. Kedvesed teljesen el van kápráztatva szakácstudásod láttán. Ne kezd el neki magyarázni, hogy ez véletlen volt, mert ez nem érné el a kívánt célt. Nem sajnálna azért, hogy így gondolkodsz, hanem könnyen önelégültnek tarthatna. Nincs értelme ilyen helyzeteket teremteni, nem gondolod?








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A tegnapi semmittevés megtette hatását. Ma végre kimozdulnál a négy fal közül és meglátogatnád néhány barátodat. Mindenki örül a hirtelen jött ötletnek, de van aki nem ér rá, és ezt be is vallja. Ne sértődj meg, ha ilyet hallasz, mert ez nem ellened szól, hanem a pillanatnyi helyzetnek.








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Családi ebédre vagy hivatalos. Kedvesed családja már hetek óta hív, de mindig kihúztad magad a kényszeredett látogatás alól. Ma nincs szerencséd, részt kell venned ezen a programon. Amennyire ellenkezel, annyira fog jól sikerülni a találkozó. Lehet, hogy egy előző beszélgetésetekkor félreértettél valamit, és a szülők nem is emberevők?








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kedvesed olyan hírekkel állít be, amelyeket nem tudsz mire vélni. Nem akarod elhinni, hogy hirtelen mindenki megváltozott, így kétségbe vonod szavait. Ne lepődj meg, ha kétkedésed láttán párod megsértődik. Te sem szereted, amikor nem hisznek neked, mi több, még ki is oktatnak a valódi világról.








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A tegnapi bulit csak nehezen tudod kialudni. Amikor végre összeszeded magad, és elhatározod, hogy a délután jó részét a szabadban töltöd, becsönget egyik barátod. Arra akar rávenni, hogy kísérd el egy fontos találkozóra. Tudod, hogy szüksége van a támogatásodra, ezért igent mondasz.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma olyan vagy, mint egy igazi kis tündér. Egész nap sürögsz-forogsz, ki sem látszol a munkából. Ezek után még te állsz elő azzal az ötlettel, hogy menjetek el egy moziba. Kedvesed összeszedi magát, bár az arcára van írva, hogy szívesebben maradna otthon, és inkább beszélgetne.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szeretnél elmenni táncolni, de kedvesedet nem tudod rávenni ere a programra. Amikor felajánlja, hogy nélküle menj el szórakozni, nem hiszel a fülednek. Úgy tűnik, mintha egy teljesen új ember állna előtted. Ezt a véleményedet vele is megosztod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top