Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.25., kedd)






  2  
Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Az ünnep sokkal gyorsabban telik, mint ahogy azt remélted. A rokoni látogatásoknak se vége se hossza, így nagyon kevés időd marad a pihenésre. Elég későn térsz nyugovóra, így kevés esélyed van arra, hogy holnap korán induljatok. Az előttetek álló rövid kiruccanás nagyon felvillanyoz, és ezért többet vársz tőle, mint amennyit kéne.








  3  
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon szeretnél ma elutazni, de erre nem sok lehetőséged adódik. Családod bejelentkezik, és nem mondhatsz nemet. Nem látod, hogy az előtted álló napokban mikor pihenhetsz valamennyit, ezért lehangolt vagy. Fel a fejjel, hiszen az újévi ünnepeket sokkal nyugodtabban ünnepelhetitek.








  4  
Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon jót aludtál, így most sokkal nagyobb kedved van a családi ebédhez. A megbeszélt időpontra egyedül érkezel, hiszen kedvesedet hiába várod. Hazaérve nem tudod magad türtőztetni, és minden előzmény nélkül nekiugrasz. Nem tud válaszolni vádjaidra, így egyre megalapozottabbnak érzed véleményed.








  5  
Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Későn kelsz fel, de megérdemled a pihenést. Szereted ezeket a családi ünnepeket, amikor mindenkire lehet egy kis időd. Elemedben érzed magad, mikor minden családtagod felkeres, hogy megossza veled ügyes-bajos gondját. Nehéz szerepet osztottak ma rád, de ismerd be, hogy élvezed.








  6  
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az első nap nem telik olyan kellemesen, mint ahogy azt remélted. Egyik családtaghoz vagytok hivatalosak. A beszélgetés nagyon gyorsan ingoványos talajra téved, és összeütközésbe kerülsz vendéglátóddal. Sajnos sokkal gyorsabban nyilatkozol, mint ahogy gondolkoznál, így sokukat megsértheted. Ne várd, hogy beismerjék balgaságukat, rajtad van a bocsánatkérés sora. Nehéz helyzet, de neked kell megmentened!








  7  
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Lassan halad az idő. Szívesen túl lennél már a látogatók özönén. Nagy fába vágtad fejszédet, amikor elhatároztad, hogy az ebéd folyamán kibékíted az ellenségeket. Senki nem örül az ötletednek, így gyorsan feloszlik az asztaltársaság.








  8  
Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Mára sikerül összeszedned magad, így a családi ebédre időben érkezel. Régen látott rokonaid nem tudják, hogyan reagáljanak a rólad hallott történetekre, ezért hirtelen nagy lesz a csönd. Ne foglalkozz a véleményükkel, hiszen a tények téged igazolnak. Egyik közeli rokonod későn érkezik, de jelenléteddel könnyen megnyugtatod a kedélyeket.








  9  
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mindig olyan karácsonyról álmodtál, amikor nem kell sehová sem menned, és te is csöndben ünnepelhetsz. Eddig ez csak álom volt, de az idén mindez teljesülhet. Nem bűn a semmittevés, hiszen néha mindnyájunknak erre van szüksége. Élvezd ki a nyugalmat és a csöndet. Csak estefelé csörren meg a telefon, hogy egy vérpezsdítő buliba csalogasson.








  10  
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kedvesed meglepetése nagy örömöt szerez a számodra. Úgy érzed, hogy sokkal több figyelmet fordít rád, mint amennyit jelenleg viszonozni tudsz. Rosszul érzed magad ebben az egyenlőtlen helyzetben, és ezt meg is mondod neki. Félsz, hogy ez számára is nehezen viselhető, de kiderül, hogy itt csak a te félelmeid játszanak szerepet.








  11  
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Január elején komoly vizsgákat kell tenned. Lehet, hogy sajnálod most az időt a tanulásra, de szükséged van minden szabad percedre ahhoz, hogy kellőképpen felkészülj. Mindenki megérti, ha félrevonulsz, és a könyveidbe temetkezel.








  12  
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szeretnél minden fronton egyszerre bizonyítani. Nagyon komoly elvárásaid vannak magaddal szemben, és ezt nehéz teljesíteni. Jobban tennéd, ha végiggondolnád, hogy mit szeretnél elérni, mert így könnyebben juthatsz el a célig. Barátaid szeretnének felvidítani, mert nem örülnek rossz hangulatodnak.








  13  
Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ma aludd ki magad, hiszen az ünnepek között komoly feladatok várnak rád. Lehet, hogy mindez ünneprontásnak hangzik, de fontos, hogy tisztában legyél a feladataiddal. Nagyon sok mindent vállaltál az utóbbi időben, és ez egyre jobban nyomaszt. Ma csak azzal foglalkozz, hogy jól érezd magad, hiszen a többire lesz elég időd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top