Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.16., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nem tudod, hogy mikor kezdj bele egy kényes kérdés boncolgatásába. Kedvesed nagyon kíváncsi arra, hogy miért akartál vele beszélni, és nem is sejti a valódi indítékodat. Jól teszed, ha meglévő jó hangulatát igyekszel megtartani, mert ellenkező esetben könnyen éktelen haragra lobbanhat a hallottak kapcsán. Ma nagyon össze kell szedned magad ahhoz, hogy minden jól sikerüljön.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Azt érzed, hogy mindenki a te problémáddal van elfoglalva. Lehet, hogy most zavar ez a népszerűség, de te beszéltél mindenkinek arról, hogy milyen feladatokkal kell megküzdened. Ha most szívesen lennél máshol, ne tétovázz, inkább szedd össze a bátorságodat, és lépj ki a helyzetből. Hidd el, hogy minden csoda csak ideig-óráig tart, ezért a te dolgaidat is gyorsan elfelejtik.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Miért engeded meg a környezetednek, hogy kihasználjon? Régebben sokkal önérzetesebben viselkedtél. Egyet ne feledj, lázadni soha nem késő. Ennek tudatában szedd össze magad, és indulj az ütközetbe. Egyik munkatársad olyan titkokat bíz rád, melyek nagy hatással lehetnek a magánéletére. Vigyázz a titkokra, most semmit sem fecseghetsz ki!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Tökéletesen játszod a szereped. Mindenki zöldfülű kezdőnek könyvel el egy megbeszélésen, de időben megmutathatod valódi oroszlánkörmeidet. Hidd el, hogy ilyen hatásos eszközökkel nagyon kevesen rendelkeznek, ezért mindenki lenyűgözve figyeli az előadást. Csak egy dologra vigyázz, hogy az előadás után képes legyél magad mögött hagyni szerepedet.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egy társaságban kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha figyelsz arra, kiknek mit mondasz. Többen készpénznek veszik minden mondandódat, és utólag már nem tudsz visszakozni. Napközben igyekezz minden munkádat időben elvégezni, mert így elég időd marad, hogy felkészülhess az estére. Hidd el, ez a mai nap megéri a készülődést!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma könnyen elragadhatnak az álmaid, de ne bízz bennük feltétel nélkül. Mostanában egyre több időt töltesz a valós világtól távol az álmaid között. Valóban szükség van arra, hogy megtaláld az előre vivő erőt, de szükség lenne arra, hogy megtaláld az egyensúlyt. Hidd el, hogy a túl sok álmodozás még ártalmas is lehet.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Anyagi ügyeidben semmi változás sincs, és ettől egyre idegesebb vagy. Napokon belül nagyobb összeget kell kiadnod, és még nem tudod, hogy honnan veszed a pénzt. Ne aggódj, mert az utolsó pillanatban minden megoldódik. Addig se engedd, hogy feszültséged meglátsszon a munkádon.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma el kell valamit engedned ahhoz, hogy tovább tudj lépni. Néha tovább kell mennünk még akkor is, ha a szakítás fájdalommal jár. Ne sajnáld magad mindezért, hiszen a holnap egy új szerelem lehetőségével kecsegtet. Fejezd be gyorsan a mai napot, hogy holnap kipihenten menj egy nagy találkozás elé.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagy feladattal kell megbirkóznod. Tudod, hogy a komoly eredmények komoly anyagi előnyöket is jelenthetnek a számodra. Igyekszel minél jobban teljesíteni, de az a tudat, hogy jövőbeni lehetőségeid ettől a feladattól függnek, szinte gúzsba köt. Mindent megpróbálsz, hogy lazíts, de ez nem megy olyan könnyen.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Úgy érzed, hogy kedvesed nem mer felvállalni a barátai előtt. Nem érted, hogy mi változott meg köztetek, de ez a felfedezés nagyon elszomorít. Ha szóba hozod mindezt, nem sok megértéssel találkozol. Vedd észre, hogy mindez csak téged zavar, míg párod észre sem veszi a változást.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Telhetetlennek tűnsz környezetednek. Nem értik meg, hogy miért nem elégedsz meg a pillanatnyi helyzeteddel, és miért vágysz egyre többre és többre. Nekiállsz magyarázkodni, de süket fülekre találsz bennük. Ne félj, attól még nem válsz becsvágyóvá, ha mindig előre szeretnél jutni, nem egy helyben topogni.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy telefon teljesen felboríthatja a mai napodat. Egyik ismerősöd akar figyelmeztetni egy bekövetkező dologra. Nagyon félsz attól, hogy milyen következményei lehetnek a küszöbön álló eseményeknek, de nem tudsz semmit sem tenni az ügyben. Nem kell beletörődnöd a megmásíthatatlanba, hiszen még van lehetőséged választani. Gondolkozz azon, hogy milyen lehetőségeid lehetnek a közeljövőben, melyiket választanád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top