nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02.02., szombat)

Napi horoszkóp (02.02., szombat)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Úgy érzed, hogy semmire sincs időd, így egy csomó feladatnak neki sem fogsz. Nagyon gyorsan feladod, de ennek még látni fogod a hátulütőjét. Ne piszmogj annyit egy-egy témával, inkább igyekezz gyorsabban haladni. Ha estig nem készülsz el mindennel, ne kedvetlenedj el, hiszen van holnap is.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Sokan megosztják veled titkaikat. Már kezd nyomasztóvá válni ez a helyzet, így igyekszel visszautasítani néhány félreérthetetlen meghívást. Tudod, hogy nagyon finoman kell cselekedned, hiszen az emberek magánéletét tiszteletben kell tartanod. Többeknek is feltűnik, hogy a környezetedben lévők megnyíltak neked, és a megszerzett információt mindenképpen ki akarják szedni belőled. Semmin se lepődj meg!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nem tudod, hogy egy fontos kérdésben milyen véleményt várnak tőled, és ez elbizonytalanít. Hiába igyekszel kideríteni az elvárásokat, mindenki csak ül és figyel. Úgy tűnik, ebben a témában be kell mutatnod azt, hogy mire gondolsz valójában. Ne légy bizonytalan, mert az elképzeléseid környezetednek is tetszenek.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egy olyan hírt hallasz, melyet nem hiszel el. Úgy érzed, hogy ennek ellenére beszélned kell néhány ismerősöddel. Mielőtt még észbe kapnál, komolyabb galibát keversz. Mindenki tisztában van azzal, hogy csak a jó szándékod irányított, de egy ilyen helyzetben ez vajmi kevés magyarázatot jelent.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A hétvégére semmit sem tervezel, úgy gondolod, hogy most végre nyugodtan pihenhetsz. Sajnos számításaid nem válnak be. Erre a két napra átjáróházzá válik a lakásod, és lassan már azt sem tudod, hogy hol áll a fejed. Ennek ellenére igyekezz minél többet pihenni, hiszen tartalékaid fogytán vannak, és ez egészségedet is veszélyezteti.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Örülsz, hogy nem kell hirtelen felkelned, nyugodtan lustálkodhatsz. Az utóbbi időben nem sok alkalmad volt arra, hogy egy egész délelőttöt végigheverj, és semmit se csinálj. Élvezd azt, hogy most mindezt megteheted. Az ebéd utáni pihenőtől se fosszátok meg magatokat, de estefelé menjetek el egy szórakozóhelyre, és táncoljatok egy nagyot.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kedvesed nagyobb társaságot hív hozzátok. Nem örülsz a vendégeknek, és ezt nem is titkolod. Egy idő után igyekszel jó arcot vágni a történtekhez, de akkor már nem tudod megtéveszteni a vendégeket. Lassan elszivárognak, de ettől még nem feküdhetsz le pihenni.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Szeretnéd, ha szeretnének, de ez csak a te feltételeiddel fogadható el számodra, és erről fűnek-fának beszélsz. Meglepetten tapasztalod, hogy a környezeted nem ért egyet elképzeléseddel. Arra figyelmeztetnek, hogy néha szükség van kompromisszumokra, még akkor is, ha ezek nehézséget okoznak számodra.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem tudod kiverni a fejedből a héten történteket, de most ez nem is lehet cél. Minden szinten le vagy nyűgözve az eseményektől, és nem bántál meg semmit. A nap nagy részét ágyban töltöd, de nem egyedül. Kellemes időtöltést!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Kedvesed kirándulni akar menni, de neked semmi kedved az egészhez. Nyugodtan maradj otthon, hiszen nagyon sok munkát hoztál haza a hétvégére. Hidd el, hogy ő is megérti az érveidet, és nem erőszakoskodik tovább. Estére te is mindennel elkészülsz, így az esti programra már együtt mehettek.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szeretnéd, ha kedvesed sokkal többet foglalkozna veled. Nem tudod, hogy ezt hogy érheted el, de a gondolattól nem tudsz szabadulni. Ahelyett, hogy beszélnél az érzéseidről, csak a csodára vársz. Változtass a taktikádon, és minden egykettőre megoldódik.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nem tudod, hogy álmodsz-e vagy ébren vagy. Csodás dolgok történnek veled a nap folyamán, és ezt szinte el sem hiszed. Egyik régi szerelmed felkeres, csak néhány kérése lenne hozzád. Örülsz, hogy a találkozás nem indít el benned különleges érzéseket. Úgy érzed, most már valóban lezártnak tekintheted ezt a kapcsolatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top