Horoszkóp

Napi horoszkóp (02.03., vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egyik ismerősödre nagy szükséged lesz a nap folyamán. Régóta nem találkoztatok, teljesen eltűnt a környezetedből, így nem is tudod, hogy hol kezdj hozzá a kereséshez. Néhány telefon után sikerül megtalálnod az elejtett szálakat. Keresés közben több olyan emlékkel találkozol, amelyek komoly érzelmi viharokat jelenthetnek számodra. Nem tudod visszatartani felszínre törő érzéseidet, így kedvesed is megbántódik.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma mindenki külsődet méltatja. Valóban sokat változtál az utóbbi időben, de a hallottak ne tegyenek elbizakodottá. Mielőtt túl komolyan vennéd a véleményeket, gondold végig, hogy miben kell változtatnod ahhoz, hogy elégedett lehess. Ne rakd túl magasra a mércét, mert így könnyen kudarc érhet.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Úgy érzed, hogy egy másodpercre sem pihenhetsz meg, mindig csinálnod kell valamit. Lazíts, hiszen senki sem várja el, hogy erődön felül teljesíts. Nem kell mindent megoldanod, inkább jobban figyelj oda magánéletedre. Kedvesed már alig várja, hogy rá is figyelj, mert nagyon fontos mondanivalója van számodra.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Már szánod-bánod, hogy tegnap annyira meggondolatlanul viselkedtél. Hiába fogadkozol, hogy legközelebb előbb gondolkozol, és csak azután beszélsz, senki sem hisz neked. Annyira rosszul érzed magad, hogy húzod a cipőd, minél előbb el akarsz tűnni a tett színhelyéről. Kár annyira sietned, hiszen így sok mindenről lemaradhatsz.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egyik hozzátartozód kora reggel beállít hozzád. Hiába igyekszel minél előbb megszabadulni a hívatlan vendégtől, valahogy nem tudod megtenni. Félsz, hogy ne sértsd meg, de egy idő után már nem válogatsz az eszközök között. Egyet akarsz, megszabadulni tőle.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma minden olyan egyszerűnek tűnik. Kedvesed igyekszik segítségedre lenni abban, hogy rendet tegyetek a lakásban, így minél korábban elindulhassatok. Nincsen semmi konkrét célotok, csak jó lenne egymás társaságában csavarogni. Hidd el, hogy ez sokszor elég program lehet. Társas magányotok azonban nem tart sokáig, mert több ismerőtökbe is belebotlotok.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Többen azt érzik, hogy csak magadra gondolsz jövőd tervezgetésekor. Amikor ezt kedvesed is a szemedre veti, nem tudsz válaszolni a vádjaira. Az elmondottak alapján úgy tűnik, hogy valóban nincs helye a közös jövőtökben, és erre magyarázatot kell adnod!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Képes vagy csak valakihez tartozni, és ennek ma tanújelét adod. Kedvesed teljesen el van ragadtatva attól, ahogy beszélsz a kettőtök kapcsolatáról, de semmit sem mer elkiabálni. Tudja, hogy a hangulataid gyorsan változnak, így már nem mer túl korán bízni a hallottakban. Jó úton indultál, de a jövőben igyekezz ezen az úton továbbhaladni.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egyik barátod meglátogat. Úgy érzi, hogy pillanatnyi helyzetében csak te értheted meg, és ebben nem is csalódik. Szeretnél neki segíteni, de ezt most nem tudod megtenni. Intsd őt türelemre, mert a dolgai nagyon gyorsan rendeződnek.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy butaság miatt nagyon hamar dühbe gurulsz. Családod igyekszik kiengesztelni, de nem hallgatsz a jó szóra. Rokonaid még soha nem láttak ennyire mérgesnek, így nem is tudnak segíteni. Hűtsd le magad, és csak azután menj vissza az összejövetelre. A hisztire senki sem kiváncsi!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon kreatív vagy egész nap. Alkotókedved szárnyal, és úgy tűnik, hogy mindent sikerrel meg is valósítasz. Pihenj sokat, hiszen az elmúlt időszakban túlhajtottad magad. Kedvesed mindennel igyekszik a kedvedben járni.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Túlzottan alázatosan viselkedsz egy családi ebéd alkalmával, és ennek egész nap iszod a levét. Mindenki élcelődik viselkedésed miatt, és te egyre nehezebben bírod az éles kritikát. Egy idő után hiába igyekeznek tompítani a véleményükön, te már mindenre megsértődsz. Ma ne legyél túlérzékeny, hiszen csak a javadat akarják!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top