Horoszkóp

Napi horoszkóp (02.04., hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Most várnod kell. Mindent megtettél, hogy egy számodra fontos ügy jól alakuljon. Egy pont után, viszont nincs mit tenned. Most éppen itt tartasz. Igyekezz megbarátkozni a várakozás gondolatával, mert ellenkező esetben kellemetlen perceket élhetsz át. Keress más elfoglaltságot, hogy gyorsabban teljen az idő. Napokon belül megváltozhatnak a dolgok.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nyugodj meg, legyél egy kicsit türelmesebb. A dolgok nagyon jól alakulnak, ha van türelmed mindezt kivárni. Csak az utolsó pillanatban légy résen, mert akkor van szükség a jelenlétedre. Az utolsó döntést még neked kell meghozni. Készülj fel erre a helyzetre!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy régi szerelem árnya kerülget. Talán egy futó találkozás, vagy egy megpillantott mozdulat ejt rabul. Legszívesebben már régen kiléptél volna ebből a körből, de rá kell jönnöd, hogy eddig nem sikerült. Annyira lefoglalnak gondolataid, hogy még egy megbeszélésről is elkésel.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egy új szerelem bukkant föl életed horizontján. Nem tudod, hogy meddig tart ez a kellemes kapcsolat, de minden pillanatát igyekszel kiélvezni. Ne foglalkozz a következményekkel, élj a percnek és a várható és elérhető boldogságnak. Lehet, hogy először lelkiismeretfurdalást érzel mindezért, de nyugodj meg, hogy partnered is sokat kap tőled.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Most nem lehetsz hatással azokra a dolgokra, melyek nyomasztanak. Igyekezz kivonni magad a forgalomból. Ha így cselekszel, minden sokkal gyorsabban megoldódik, és az energiáid is megmaradnak. Kedvesed szülei napok óta akarnak veled beszélni, egy számukra fontos ügyben.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma valami befejeződik. Lehet, hogy nagyon régen várod ezt a pillanatot, de az is lehet, hogy fájdalommal jár a lezárás. Gondolj arra, hogy néhány év távlatából jó döntésnek bizonyulnak a nap folyamán történtek. Ha most még nem így érzed, nyugodtan mutasd ki a fájdalmadat.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Elindulni az úton csak az első lépés és nem maga a megérkezés. Ezt soha ne feledd! Könnyen úgy érezheted, hogy már beértél a célba. Ne ringasd magad fölösleges reményekbe, hiszen erre semmi szükség sincs. Örülj annak, hogy útra keltél, és ne akarj mindenen egyszerre túl lenni.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Semmi sem állandó és ezt lassan neked is észre kell venned. Munkahelyeden minden változik, és feléd is új elvárásokat fogalmaznak meg. Lehet, hogy első pillanatban nem tetszik ez az új helyzet, de elérkezett az idő, hogy változtass. Döntsd el, hogy mit csinálsz, maradsz, vagy mész.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Tele vagy kérdéssel, de senkitől sem számíthatsz őszinte válaszra. Úgy gondolod, hogy magad jársz utána egy kérdésnek. Amit találsz, nagyon elkeserít, így semmi kedved a további munkához. Munkatársaid nem értik, hogy miért vagy ennyire szomorú, de nem akarod megmagyarázni Nekik hangulatodat.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Tele vagy lendülettel. Egyik témáról a másikra ugrasz, és egyre jobban élvezed ezt a könnyedséget. Tudod, hogy hová akarsz eljutni, és ezt a célt nem téveszted szem elől. Munkád gyümölcsét lassan le is szüretelheted.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kedvesed elutazás előtt áll. Tudod, hogy mennie kell, de vérzik a szíved, amiért egyedül maradsz. Nyugodj meg, mert nagyon gyorsan megoldódnak a dolgok, és te ismét egyenesben érezheted magad. Figyelj arra, hogy a csüggedés ne ragadjon túlságosan magával.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nagyon elhagyatottnak érzed magad. Lassan úgy érzed, hogy senki sem szeret. Vedd tudomásul, hogy választottad nem rád vár. Ha elfogadod ezt a tényt, sokkal könnyebben túljutsz a mostani lelkiállapotodon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top