Horoszkóp

Napi horoszkóp (02.06., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Legyél tekintettel a környezetedre, mert Nekik nem mennek olyan egyszerűen a dolgok. Igyekezz változtatni az elvárásaidon. Arra van szükség, hogy elfogadd ezt a helyzetet, de nem kell semmit tenned, hogy valami változzon. Ha ezt sikerül szem előtt tartanod, mindenki nagyon hálás lesz a türelmedért.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egy helyzetet sehogy sem tudsz megoldani, pedig valamennyi szükséges információ a birtokodban van. Fölösleges komoly erőfeszítéseket tenni az ügy érdekében, inkább vond be egyik munkatársadat. Hidd el, hogy friss szemmel sokkal könnyebben átlátod a helyzetet. A születő megoldás nem a te kudarcodat jelenti, hanem egy jó szakmai kapcsolat meglétét.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nehezen tudod elfogadni mások irigységét, de igyekszel felülemelkedni a nap történésein. Egyik kollégád akkor siet a segítségedre, amikor már minden támogatásról lemondtál. Nagyon jól esik a gondoskodása, de igyekszel egyedül megoldani a pillanatnyi problémádat. Rosszul teszed, ha visszautasítod a segítségét!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Többen is segíteni akarnak magánéleti problémáid megoldásában. Soha sem szeretted a hívatlan betolakodókat, de nem tudod, hogy hogyan tudnád távol tartani őket az életedtől. Most legyél nagyon kemény, állj a sarkadra! Ha ezt nem sikerül keresztülvinned, könnyen elszemtelenednek és a legjobb szándéknak sem örülsz majd.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Önbizalmad lassan visszatér. Épp idejében érkezik a segítség, hiszen mindenre szükséged van ahhoz, hogy elvégezd az előtted álló feladatokat. Lassan már arra is lesz erőd, hogy kidolgozd azokat a lehetséges utakat, melyekkel elérheted a kitűzött célt. Főnököd örömmel veszi tudomásul, hogy komoly változások álltak be a hangulatodba.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Hosszú idő után most kerülsz komoly döntési helyzetbe. Tudod, hogy egy rossz döntéssel balesetek sorát indíthatod el. Hiába igyekszel elkerülni az elkerülhetetlent, semmi esélyed erre. Egy megbeszélésen nem úgy szerepelsz, ahogy azt elvárnád magadtól, így nem sok sikerélményed marad erre a napra.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nem tudsz megbocsátani egyik kollégádnak, és ez az egész munkátokra rányomja a bélyegét. Lehet, hogy nagyon nehéz nagylelkűnek lenni egy ilyen helyzetben, de mégis rád vár, hogy békejobbot nyújts. Tisztában van azzal, hogy megmagyarázhatatlan dolgokat követett el ellened, de már nem tudja megnemtörténtté tenni a történteket. Na, megmutatod, hogy mire vagy képes?

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ahhoz, hogy valami újba tudj belefogni, valami régit le kell zárnod magadban. Ha ezt a lépést eltolod, a sikert is távolítod magadtól. vedd észe, hogy a pillanatnyi helyzet visszahúz, így arra van szükség, hogy továbblépj és eltemesd a múltat. Hidd el, hogy ez jó döntés lesz!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem tudod, hogy indulj-e, vagy maradj. Annyira elfoglalnak a kérdéseid, hogy még arra sem szakítasz időt, hogy a legszükségesebb feladatokat ellásd. Ebből a helyzetből nem kerülhetsz ki győztesen, de ezzel te is lassan tisztában leszel. Hidd el, hogy ez a felismerés sokkal több erőt ad, mint hinnéd.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy megbeszélésen nagyon fegyelmezetten viselkedsz. A téma és a vita teljesen kihoz a sodrodból, de igyekszel uralkodni a vonásaidon. Mindenkit sikerül félrevezetni, így a megbeszélés végéig nem derül ki, hogy te kinek a pártján állsz. Jól döntöttél, hogy titkoltad érzelmeidet, hiszen így lehetőséged volt felmérni az erőviszonyokat. A megszerzett tudással sokkal könnyebben léphetsz előre.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egyik barátod pénzügyi nehézségekkel küszködik. Amint tudomást szerzel a helyzetéről, azonnal a segítségére sietsz. Nem vagy tisztába azzal, hogy ez a gesztusod téged is könnyen bajba sodorhat. Amikor egyik közös ismerősötök ezt a megoldást is megemlíti, úgy teszel, mintha nem is törődnél a lehetséges következményekkel.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Lassan az igazság bajnokává válsz. Munkahelyeden teljesen kikelsz magadból, amikor egyik munkatársad igazságtalanul viselkedik veled. Tudod, hogy reakcióddal túllősz a célon, de mégsem tudsz megállj parancsolni magadnak. A vihar után nem érzed magad sem érzed magad jobban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top