nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02.10., vasárnap)

Napi horoszkóp (02.10., vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Választott magányod lassan az idegeidre megy. A délelőttöt még eltöltöd valahogy, de egy idő után nem tudsz mit csinálni. Hívd fel néhány barátodat, és szervezzetek esti programot közösen. A beszélgetés után sokkal jobban érzed magad, mintha valamit levettek volna a válladról.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Alig lehet veled bírni. Nagyon örülsz egy telefonhívásnak, és ez a felszabadult hangulat az egész napodat jellemzi. Egyik ismerősöd bulit szervez, melyre mindenképpen el akarsz menni. Időben kezdj hozzá a készülődéshez, mert ma nem késhetsz. Fergeteges hangulatodban könnyen a társaság középpontjába kerülhetsz.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy kiránduláson érdekes emberekkel találkozol. Mindenki örül, hogy megismerkedhet veled. Percek alatt a figyelem középpontjába kerülsz. Vigyázz arra, hogy ne ess át a ló túloldalára, és ne akarj hirtelen mindenkit magadba szédíteni. Hidd el, hogy kedvesednek néha elege lesz folyamatos flörtöléseidből.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nem csinálsz egész nap semmi fontosat. Élvezed a nyugalmat és a csendet, ami körbevesz. Kedvesed megérkezése után alig tudsz kibújni a közös program alól, de végül sikerül. Ha nincs is nagy kedved, legalább estefelé mozdulj ki a négy fal közül, mert szükséged van a mozgásra. Hidd el, hogy némi testmozgás után sokkal jobban fog esni az alvás.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Szeretnél minél távolabb kerülni az otthonodtól a nap folyamán. Lehet, hogy nem sikerül mindent elsőre elintézni, de ne add fel a próbálkozást. Kedvesed ebből a helyzetből nem sokat vesz észre. Neki csak az tűnik fel, hogy egyre nehezebb egy szót is kihúzni belőled. Beszélj, és megoldódnak a problémáid!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Hivatalos vagy egyik barátod házszentelő bulijára. Épp kapóra jön a meghívás, hiszen végre felveheted a legújabb ruhádat. Meghökkentő külsőd sokakat lenyűgöz, és ezt egész este érezni fogod. Nagyon jól esik az érdeklődés, de érzed, hogy semmi sem érdek nélkül történik.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Igyekszel ügyelni arra, hogy egy vita hevében egyik oldalnak se adj igazat. Bármennyire is igyekszel, egy idő után nem tudod visszafogni magad, és kimutatod a fogad fehérjét. Környezeted meglepetten veszi észre, hogy egy egészen más emberrel áll szemben. Örülj a sokszínűségednek, és ne sajnáld, hogy álarcaid lassan elvesznek.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Akaratod minden nehézségen túlrepít. A nap nehezen indul. Sehogy sem akaródzik felkelned, és semmi kedved a küszöbön álló összejövetelhez. Éppen le akarod mondani a találkozót, amikor barátaid beállítanak hozzád. A hangulatod lassan megváltozik, és így örömmel készülsz a buliba.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egész napra bezárkózol a könyveid közé. Megszállottan keresed a választ egyik kérdésedre. Lehet, hogy nem arra bukkansz olvasmányaidban, de ettől függetlenül nagyon jól érzed magad. Ma végre van időd gondolkozni, és elmélkedni mindenről.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy beszélgetésben ingoványos talajra tévedtek. Sehogy sem akarsz engedni eredeti elképzeléseidből, és ezt nem nézik jó szemmel társaid. Tudod, hogy a keménység semmi jót nem szülhet egy ilyen helyzetben, de már késő, hogy stílust válts. A mai nap komoly leckét kapsz abból, hogy a nyakasság mennyivel nehezíti meg az életet.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Engedd, hogy a megérzéseid vezessenek, és ne az eszed. Ha most hallgatsz az intuícióidra, nagyszerű eredményeket érhetsz el. Tanuld meg jobban értékelni képességeidet, hiszen nem csak most veheted hasznukat. Mielőtt leszáll az este, sokkal tisztábban körvonalazódik az, hogy mit kell holnap tenned. feküdj le, pihenj, hiszen nagyon sok feladat áll előtted!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nem ismersz magadra a nap folyamán. Olyan dolgokkal is foglalkozol, melyek soha nem kötöttek le. Talán egy véletlen találkozás, vagy egy várva várt randevú változtatta meg a hangulatodat? Lényegtelen, hogy mi a valódi ok. Csak az számít, hogy sokkal jobban érzed magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top