nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02.11., hétfõ)

Napi horoszkóp (02.11., hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon nehezen viseled a családi ünnepek sorát. Tudod, hogy nem menekülhetsz el, így inkább készülj föl, hogy minél kevesebb problémát okozzanak számodra. A mindennapok feladatai teljesen kifacsarnak, így félelmeid lassan háttérbe szorulnak. Itt az ideje, hogy végre foglalkozz a küszöbön álló üdüléssel.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Tudni megtartani, és tudni elengedni, ez lehet a mai nap mottója. Olyan helyzetben vagy, amikor döntened kell, de készülj fel, hogy a döntés csak az első lépés. Ha belépsz az ajtón, nagyon sok válaszút elé érsz. Ne félj megtenni ezt az első lépést, mert a várakozás a legrosszabb választás. Vedd észre, hogy menned kell!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Legszívesebben becsapnád magad mögött az ajtót, hogy végre egyedül maradhass. Ezt most nem teheted meg, így összeszorított foggal igyekszel túlélni a napot. Szerencsére semmi különös nem történik, így senkivel sem kerülsz összeütközésbe. Hazafelé menet vegyél egy üveg bort, mert otthon különleges vacsora készülődik.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Újra egyedül maradhatsz, ha nem figyelsz jobban oda kedvesedre. Egy ideje egyre többször zördültök össze feleslegesen. Itt az ideje, hogy minél előbb stratégiát változtass, mert ellenkező esetben kellemetlen meglepetésekre számíthatsz.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Igyekezz úgy venni az életet, mint egy nagy játékot, ahol jó lapokat osztottak neked. Legyél hálás mindezért a sorsnak. Tudd, hogy az elért győzelemben neked is komoly részed lehet, de a teljes siker még sokakon múlik. Ha elfogadod a kínált feltételeket, komoly előrelépési lehetőséggel számolhatsz.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyszabású terveid egyik pillanatról a másikra füstbe mennek. Még bánkódni sincs időd, olyan gyorsan talál meg egy újabb feladat. Lehet, hogy első pillanatban nem örülsz az új kihívásnak, de hidd el, hogy jót tesz a hangulatodnak. Most ne az elveszett reményeken búslakodj, inkább az új feladattal tölts minél több időt.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon megfontoltnak tűnsz. A lelked mélyén azonban nem vagy mindenről meggyőzve. Amikor erről akarsz beszélni néhány kollégáddal, nem értik meg a problémádat. Vedd észre, hogy számukra példát jelentesz, és nem is akarják észrevenni a benned megbújó bizonytalanságot. Néha ez nagy teher.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai nap nem kecsegtet különösebb örömökkel és sikerekkel. Minden a megszokott kerékvágásban folyik. Ez is csak egy unalmas, kicsit szürke hétfő. Most nincs meg benned az a képesség, hogy kiszínezd ezt a napot. Élvezd, hogy semmilyen különleges dolog nem történik, így nyugodtan felkészülhetsz a hétre.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem vagy hajlandó visszanézni, csak előre figyelsz. Ennek pillanatnyilag csak az előnyét élvezed. Nem húznak vissza sikertelenségek, és nem befolyásolnak kudarcok. Ha belefogsz az új feladatba, és eldöntöd merre indulsz, akkor emlékezz. Gondolj arra, hogy milyen tapasztalatokat szereztél ilyen ügyekben. Ha irányítod a gondolkodásodat, nem kell fölösleges gondolatokra időt és energiát pazarolnod.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nézz egy kicsit magadba! Az utóbbi időben elszaladt veled a ló, és olyan helyzetekbe kerülsz, melyet már nem tudsz irányítani. Elszoktál már az olyan pillanatoktól, amikor kiveszik az irányítást a kezedből. Ha nem szeded össze magad, könnyen ilyen szituációba kerülhetsz.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Érdekes feladattal bíznak meg. Többen úgy vélhetik, hogy e mögött a kihívás mögött sokkal több felelősség húzódik meg, és ezért féltékenyen fordulnak feléd. Ne foglalkozz a véleményükkel, de arra vigyázz, hogy viselkedéseddel ne váltsd az ilyen és ehhez hasonló véleményeket. Vedd tudomásul, hogy egy-egy helyzet alatt nem mindenki ugyanazt érti.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A hétvégi emlék még hosszan elkísér. Nehezen tudsz összpontosítani munkádra, pedig szükség van arra, hogy odafigyelj minden mozdulatodra. Komoly problémával kell megküzdened a nap folyamán, és most nem engedheted ki kezed közül a kezdeményezést. Hidd el, hogy lassan a nyomasztó emlék is elhalványodik, és estére sokkal nyugodtabb leszel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top