nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02.14., csütörtök)

Napi horoszkóp (02.14., csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A sportolásra mostanában egyre kevesebb időd jut. Tudod, hogy sokkal többet kéne foglalkoznod testeddel, de most nem fér bele a napjaidba. Ha most ki is hagyod az edzőtermi órákat, legalább otthon igyekezz időt fordítani a testedzésre. Hidd el, hogy napi 10-15 perc is csodákat tehet.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Anyagi ügyeid lassan megoldódnak. Most már nyújtózkodni is mersz. Humorérzéked még a legkritikusabb pillanatokban sem hagyott el, így sokkal kevesebb “véráldozattal” viselted a szűkösebb napokat. Egyik családtagod nagyon későn telefonál, de nem tudjátok egyhamar letenni a kagylót. A hallottak kizökkenthetnek megtalált egyensúlyodból.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy konfliktus kellős közepén találod magad. Nem készültél fel arra, hogy nap folyamán ilyen és ehhez hasonló helyzeteket kell megoldanod, így sokáig csak tanácstalanul tíblábolsz. Egy beszélgetés kapcsán azonban helyükre kerülnek a dolgok, és te kész érvrendszerrel állsz az ügy szereplői elé. Nagyon örülnek a hirtelen jött segítségnek, és minden javaslatodat kérdés nélkül elfogadják.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egyik ismerősöd könnyen megsérthet. Nem számolt azzal, hogy mondandója sokkal mélyebben érint, mint a többieket. Igyekezz függetleníteni magad a hallottaktól, mert ellenkező esetben kellemetlen perceket kell átélned. Hazaérve veszed észre, hogy néhány fontos anyagot a munkahelyeden hagytál és holnap egy fontos megbeszélés vár rád.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon rosszul érzed magad egy közeli döntésed miatt. Már magad sem hiszed el, hogy valódi okok húzódtak meg a választásod hátterében. Igyekeznél feloldani a kialakult helyzetet, de egyre nehezebben megy. Vedd észre, hogy most már nem visszakozhatsz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Barátod igyekszik elérni, de valahogy sehogy sem sikerül Neki. Már mindenhol hagyott üzenetet, de ezek elkerülnek Téged. Hazaérve veszed észre, hogy már jó ideje üldöz. Nincs értelme telefonon beszélnetek, inkább ugorj föl hozzá, de vigyél egy üveg bort is, hogy kicsit old a kezdeti hangulatot. A nagy vallomások valahogy mindig nehezen kezdődnek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szeretnél már eljutni végre egy jó színházba vagy moziba. Napok óta tervezed, de ma végre időt szakítasz erre. Az utolsó pillanatban visszautasíthatatlan meghívás érkezik, és így beadod a derekad. Jó hangulatban telik az este és ezek után már csak egy kérdés marad: miért csak most került sor erre a randevúra?

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hol nagyon szeretsz, hol pedig épp az ellenkezőjét érzed. Tisztában vagy azzal, hogy a szélsőségek megélése sokkal több energiádba kerül, de nem tudsz ellene tenni. Egy munkahelyzetben nem tudsz uralkodni kitörő indulataidon, de ez nem segít ahhoz, hogy elérd a célodat. Uralkodj magadon és akkor minden sokkal könnyebben működik.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
El kell fogadnod, hogy csak bizonyos szabályok betartásával tudsz élni. Igyekszel szabadulni, de a pillanatnyi helyzet nem sok alkalmat ad erre. Pénzügyi helyzeted is korlátoz, hiszen többeknek tartozol, és fogalmad sincs arról, hogy mikor tudod kiegyenlíteni a számlát. Ez a nap arra alkalmas, hogy elfogadd a helyzetedet, és ennek függvényében igyekezz tovább élni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szedd össze a gondolataidat, mert többen már csak a e véleményedre kíváncsiak. Elszoktál attól, hogy komolyan befolyásold a körülötted lévők életét, így most nehezen készülsz föl a beszélgetésre. Nem kell mindent ennyire komolyan venni, hiszen valamennyi érintett a saját sorsáért felelős. Ha ezt elfogadod, sokkal könnyebben veszed az akadályokat.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ez a nap a nagy vallomások napja lehet. Eldöntötted, hogy őszintén bevallasz mindent Kedvesednek. Ha eddig eljutottál, most már ne rettenj meg a helyzettől. Beszélj a problémáidról, legtitkosabb vágyaidról. Hidd el, hogy csak megértéssel találkozol.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Eldöntötted, hogy ma sokkal jobban koncentrálsz. Egy ideig sikerül is elképzeléseid szerint alakítani a dolgokat, de egy idő után minden a feje tetejére fordul. Nem tervezett munkahelyi programon kell részt venned, és ezzel nagyon sok időt vesztesz. Dühös vagy mindenkire, mert úgy érzed, hogy értékes perceket vesztesz fölöslegesen. Meg sem próbálsz jó képet vágni a dolgokhoz és ezt többen meg is jegyzik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top