nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02.15., péntek)

Napi horoszkóp (02.15., péntek)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Tele vagy reményekkel a közelgő hétvége miatt. Nagyon vártad már a pihenést és most mindent megteszel azért, hogy maximálisan kiélvezd a lehetőségeket. Minél előbb csomagolj össze mindent, hiszen az este még váratlan eseményekre számíthatsz. Úgy érzed, hogy téged nem érhet meglepetés, vagy talán mégis?

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem elég vágyakozni, néha tenni is kell a megvalósításért. Most elérkeztél a tettek mezejére. Mindenki figyeli, hogy hogyan döntesz, mert úgy érzik, hogy ebben a nehéz helyzetben nem hagyhatnak egyedül. Igyekezz megértetni a környezeteddel azt, hogy közelségük nem segít, inkább hátráltat. Lehet, hogy néhányan megsértődnek őszinteséged miatt, de ne is törődj ezekkel a hangokkal!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Félelmeid sokkal nagyobbak, mint amennyi a történtek rovására írható. Mindent felnagyítasz és az adott helyzetek mögé sokkal többet képzelsz, mint amennyi valóban felfedezhető. Igyekezz valahogy megnyugodni, mert ebben a felfokozott állapotban nem sok mindenre vagy képes. Néha még saját magadtól is meg kell védeni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyon korán kelsz, hogy a tegnapi lemaradást behozd. A nap nagyon döcögve indul, de könnyen egy fényes győzelemmel zárul. Mindenki ünnepel körülötted, de te mégsem vagy mértéktelenül boldog. Úgy érzed, hogy valami nagyon fontosat vesztettél el. Nem tudod pontosan megfogalmazni érzéseidet, de estefelé ráébredsz szomorúságod valódi okára.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egy baráti összejövetelen nagyon bután viselkedsz. Mindenkinek feltűnik, hogy nem örülsz egyik régen látott ismerősödnek. Az eltelt idő alatt sem tudtad elfeledni vélt, vagy valós sérelmeidet. Pufogás helyett inkább igyekezz mindarról beszélni, ami bántott. Észre fogod venni, hogy az elmúlt időszakban nagyon sok minden megváltozott és a beszélgetés végére már te is el tudod fogadni a közös múltatokat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kollégáid érdekes viszonyban vannak egymással, de ez csak neked szúrt szemet. Amikor észreveszik, hogy leleplezted titkukat, szövetségest keresnek benned. Nyugtasd meg Őket, hogy benned megbízhatnak, mert néma maradsz, mint a sír. Ha ezt vállalod, akkor tartsd is magad a fogadalmadhoz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A nap a lázas készülődés jegyében telik. Szeretnél ma a legszebb és legokosabb lenni. A tegnapi randevút talán ma újabb meghívás követi? Ne érezd magad teljesen kiszolgáltatottnak, néha akár te is felemelheted a telefont.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Sokat foglalkozol olyan dolgokkal, melyekhez semmi közöd sincs. Mielőtt beleszólnál mások dolgába, legalább azt várd meg, hogy erre valaki felkérjen. Ellenkező esetben még akkor sem fogadják el a véleményedet, ha egyébként egyetértenének Veled. Ellenkező esetben komoly segítséget jelenthetsz a bajbajutottaknak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ne hidd azt, hogy környezeted megérzi, hogy Neked mire van most szükséged. Nem csak a saját, hanem szeretteid helyzetét is megkönnyítenéd, ha végre beszélnél a kívánságaidról. A mai nap erre különösen nagy szükséged lenne, mert egy komoly feladattal kerülsz szembe. Csak akkor tudsz koncentrálni, ha minden időben a kezed alá kerül.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy időben nagyon sok dologgal kell párhuzamosan foglalkoznod. Nem tudod eldönteni, hogy egyes területekre mekkora figyelmet fordíts. Ez azonban már nem mehet így tovább, mert nagyon szétforgácsolod magad. Még ma állj neki, és gondold végig, hogy mire mennyi időt kell szánnod, és ezek után csak be kell tartanod a kialakított rendszert.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nehezen tudsz két munkát összeegyeztetni. Nem csak az időproblémák jelentenek gondot, hanem a két feladat eltérő iránya is. Nem tudod, hogy mi lenne a jó megoldás. Fordulj Főnöködhöz és oszd meg vele kétségeidet.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szeretnél kilépni a homályból. Úgy érzed, hogy mindent beleadsz, de mégsem fogadják el az eredményeidet. Ne legyél ennyire érzékeny, hiszen a munkáddal nem sokan vannak tisztában. Harag helyett inkább válts stratégiát. Ne csak dolgozz, hanem próbáld el is adni mindazt, amire képes vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top