nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02.16., szombat)

Napi horoszkóp (02.16., szombat)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon jó kedved van, és ezt egész környezeted érzékeli. Ne ess át a ló túlsó oldalára, fogadd el, hogy van olyan, aki csendben érzi jól magát és nincs szüksége a vicceidre. Nem kell minden áron a társaság középpontjába kerülnöd! Kedvesed egy idő után legszívesebben egyre távolabb tudna magától és ezt a véleményét nem is rejti véka alá.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Legszívesebben otthon maradnál és gondolkoznál, de valahogy nem így alakulnak a dolgok. Egyik barátod elhív moziba, és nem tudsz kérésére nemmel felelni. Nagyon örül, hogy együtt töltitek az estét. Mielőtt észrevennéd elkeseredése rád is átragad és egyre jobban örülsz az előttetek álló közös programnak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Azt hiszed, hogy végre túljutottál a hét nehezebbik részén. Ezt azonban nagyon rosszul mérted fel. Csak most következnek a valódi problémák. Ne eressz le, mert szükséged van arra, hogy bármikor összpontosíts és megoldj egy-egy melegebb helyzetet.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egyedül vagy, de ne felejtsd el, hogy ezt a mai napra te választottad. Egész nap igyekszel rendet tenni magad körül, de egyre nagyobb rendetlenség vesz körül. A pakolásban sok olyan holmi is előkerül, amely újabb emlékeket hívnak elő. Nagyon élvezed az emlékezést, csak egy fontos vacsoráról késhetsz el emiatt.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Családi körben töltöd ezt a hétvégét. Nagyon régen nem voltál már szeretteid között, így igyekeznek minden pillanatot kihasználni arra, hogy bevonjanak legújabb terveikbe. Egyáltalán nem örülsz ennek a nagy népszerűségnek. Egyre inkább úgy érzed, hogy szívesen heverésznél egy könyv társaságában. Hidd el, hogy arra is marad elég időd, így ezt a néhány órát viseld el. Lehet, hogy a végén még te is belejössz!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Lakásodra ráfér egy komoly takarítás. Az utóbbi időben minden sokkal fontosabb volt ennél, így most sok mindent bepótolhatsz. Az utóbbi időben egyre idegesebb voltál azért, hogy környezeted ne elég rendezett, de ma végre megoldódhat ez a probléma. Este merülj el egy kád fürdővízben, és kényeztesd magad. Hidd el, hogy megérdemled!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon sok munkád megmaradt, így a mai nap egy részét ezzel kell töltened. Először nem esik nehezedre leülni az asztal mellé, de az idő előrehaladtával már minden elvonja a figyelmedet. Igyekezz összpontosítani, mert különben az egész délutánod is kárba vész. Ha nehezen megy a koncentrálás, öltözz fel és tegyél egy rövid sétát. Hidd el, hogy utána sokkal egyszerűbben megy minden.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma valami őrültségre készülsz. Még nem tudod, hogy egy-egy lépésed milyen lavinát indíthat meg, de ma erről kézzelfogható képed lesz. Miután észreveszed, hogy mibe keveredtél, már csak a romokat lesz időd takarítani. A helyzetet még el tudod kerülni. Ehhez szükséged van arra, hogy résen legyél, és az érem másik oldalát is meglásd.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A napot barátaiddal töltöd. Egy hirtelen jött kirándulásra nem tudtál nemet mondani. Szerencsére az idő is kiderül, így sok időt tölthettek a szabadban. A spontán találkozó nagyon sok kellemes percet szerez számodra.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Sehogy sem tudsz összehozni egy fontos találkozót. Lassan feladod, és egyre dühösebben veszed tudomásul, hogy egy-egy téma nem mindenki számára ugyanolyan fontos. Mielőtt túlcsordulna a pohár, tedd le a telefont, és kicsit lazíts. Lehet, hogy más hangot kéne megütnöd, és az érintettek azonnal szabaddá tennék magukat?

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Sokkal több mindenről tudsz, mint amennyit környezetednek bevallasz. Egy baráti beszélgetésen azonban könnyen elkottyintod magad és ezzel nem csak te kerülsz kellemetlen helyzetbe. Tegyél lakatot a szádra, mert különben kellemetlen perceket kell átélnek. Kedvesed igyekszik menteni a helyzetet, de ezzel csak nagyobb zűrt kavar.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy fantasztikus éjszakát töltöttél régi-új Szerelmed karjaiban. Nem hitted volna, hogy ilyen gyorsan sikerül ismét egymásra hangolódnotok. Nem mersz sokkal többet képzelni a pillanatnyi helyzet mögé, mint amennyi valójában van. Vigyázz, hogy Kedvesednek se beszélj olyan érzésekről, gondolatokról, melyek messzebb mutatnak. Még nem jött el a tervezgetés ideje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top