nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02.17., vasárnap)

Napi horoszkóp (02.17., vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A gyönyörű idő és a fantasztikus környezet ma mindenért kárpótol. Úgy érzed, hogy a megfelelő helyen vagy a megfelelő emberekkel. Egész nap elbűvölő vagy és még egy-egy epés megjegyzés sem hoz ki a sodrodból. Próbáld megőrizni ezt a nyugalmat még egy ideig, mert nagyon sokáig táplálkozhatsz ezekből az élményekből.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A tegnap este nagyon kifárasztott, így sokkal tovább maradsz ágyban, mint ahogy azt tervezted. Így sokkal kevesebb időd jut arra, hogy kitakaríts, és kicsit elrendezd a lakást. Sietned kell, hiszen több vendéget vársz vacsorával. Ne lőj túl a célon, nem kell fényűző ételeket készíteni, inkább valami egyszerűt és gyorsat. Nem enni jönnek, hanem azért, hogy találkozzatok és beszéljetek.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nehezen indul a napod, mivel senkit sem tudsz elérni. Egy bulit akarsz összehozni, de segítség nélkül nem egyszerű. Kedvesed mindent megtesz, hogy segítsen és vele végre sikerül összehozni a hiányzó dolgokat. Már csak az estére kell készülnötök, hiszen nagyszerű program áll előttetek.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kedvesed azt lesi, hogy mit szeretnél csinálni, hová szeretnél menni. Igyekszik mindent úgy rendezni, hogy te maradéktalanul jól érezd magad. Egyáltalán nem vagy hálás ezért az erőfeszítésért és ezt a véleményed Neki is elmondod. Ezek után még te vagy megsértődve, amikor mérgesen becsapja maga mögött az ajtót.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egy bulit akarsz szervezni. Nehezen tudod eldönteni, hogy kiket hívj meg. Mindenképpen garantálva lesz a jó hangulat, ha néhány régi barátod is részt vesz az összejövetelen. A meghívottak összeállításánál figyelj arra, hogy ne hívd meg egyszerre az ellenségeket és a kakaskodókat. A viszonylagos nyugalom csak így garantálható.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyon sokat eszel és ezért tele vagy lelkiismeret furdalással. Ne izgulj, azért ez nem a világ vége. Vigyázz arra, hogy a bőséges ebéd után mi kerül a vacsoraasztalra, de ennél több figyelemre nincs szükség. Mozogj minél többet, és az esti táncról sem kell lemondanod. Hidd el, hogy egy kiadós mozgás után egész más színben látod majd a világot.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyszerű hangulatban ébredtél. Úgy érzed magad, mintha egy mázsás követ gördítettek volna le rólad. Végre szabadon lélegezhetsz. Sok terhedet veszthetted el a tegnapi nap, de ez még a ma is folytatódik. Egy hosszúra nyúló beszélgetés és néhány féltve őrzött titok vár rád a nap folyamán.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Buliba készülődsz, de még azt sem tudod, hogy hová vagy hivatalos. A családi ebéden olyan dolgok hangoznak el, melyek teljesen felháborítanak. nem teszel lakatot a szádra, így mindenki örül, amikor végre elhagyod a szobát. Lehet, hogy igazad volt, de erre ilyen stílusban senki sem kíváncsi.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Tele vagy reménnyel, csak félsz mindezt megmutatni a környezetednek. Ne izgulj, mert senki sem akarja elvenni tőled ezt az érzést, mi több segíteni szeretnének Neked. Hidd el, hogy az ünnepléshez is szükség van közönségre. Engedd meg a környezetednek, hogy veled nevethessenek.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma a Világot ki tudnád mozdítani álló helyzetéből, annyi erő szorult beléd. Nagyon ösztönzőnek tűnik, de lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb pillanat, hogy bemutasd, mit is tudsz valójában. Ha kicsit vársz, és tartalékolod energiáidat, sokkal több mindent tudsz elérni. Érdemes még kicsit várakoznod!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Hosszú idő után ma te hívtál vendégeket. A készülődés nagyon sok idődet elvette, de minden nagyszerűen sikerül. Mindennel időben elkészülsz, kár volt ennyit idegeskedni. A főztöddel ismét néhány rajongót gyűjthetsz be. Nagyon elégedetten fekhetsz le, ma valami újat mutattál meg Önmagadból.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Tele vagy kérdésekkel, de nem tudod, hogy ki tudja a választ. Egy idő után azonban feladod a keresést, és inkább a jövőre fókuszálsz. Jól teszed, hogy igyekszel lezárni a múltad nyomasztó árnyait, és inkább a lehetőségek felé fordulsz. Igyekezz ezen az úton haladni, és sokkal sikeresebb lehetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top