Horoszkóp

Napi horoszkóp (02.18., hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma könnyen olyan kapcsolatba bonyolódhatsz, melyre nem lehetsz büszke. Már ezerszer megfogadtad, hogy veled ez nem történhet meg, de valahogy minden másképpen sikerül. Legszívesebben kitörölnéd emlékezetedből a nap eseményeit, de nem teheted. Ha már így döntöttél, vidd végig az elképzelésedet.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon változó a hangulatod. Senki sem tudja, hogy hogyan közelítsen hozzád, mert az egyik pillanatban mosolyogsz, de a következőben legszívesebben mindenkit elküldenél a közeledből. Ebben az állapotban nagyon nehéz veled együtt dolgozni. Ma húzódj háttérbe, és várd ki, amíg elülnek benned ezek a hullámok.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyszerű időszak előtt állsz. A dolgaid egytől egyig nyerőre fordulnak. Lehet, hogy mindezt csak sok munkával érheted el, de érdemes most minél több energiát befektetned. Ha nagyon fáradtnak érzed maga, látogass el egy koncertre, vagy lepd meg magad egy CD-vel, vagy kazettával.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma sok mindent félreérthetsz. Kedvesed olyan történettel áll elő, melyet nem tudsz és nem is akarsz elhinni. Ez viszont veszekedések özönét indítja el. Végre sikerül néhány dolgot megbeszélni, de a problémák nem múlnak el nyomtalanul.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Munkád nem elégít ki, ezért újabb és újabb lehetőségek után kutatsz. Igyekezz mindezt nagyobb csöndben tenni, mert környezetednek könnyen szemet szúrhat az, ahogy keresgélsz. Hidd el, hogy ez sokakban ellenérzést szülhet. A közeljövőben komoly változásokra számíthatsz, így érdemesebb most kivárni, mint a dolgok elébe menni.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma megint megmutathatod, hogy képes vagy megtartani a középutakat és elutasítod a szélsőségeket. Ma sokakat meggyőzhetsz olyan dolgokról, melyeket eddig elutasítottak. Használd ki azt a lehetőséget, hogy most komoly súlyt kap a szavad. Ma nyugodtan kezdj bele olyan feladatokban, melyek már most bonyolultaknak tűnnek. Ma a lehetőségek széles tárháza nyílhat meg előtted.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai nap a Tiéd. Rátalálhatsz álmaid párjára, vagy ha már magad mellett tudod, kapcsolatotok elmélyülhet. Engedj szabad folyást az érzéseidnek és bízz abban, hogy egy belső sugallat megmutatja a helyes irányt. Ne félj az irányíthatatlannak tűnő érzésektől. Most eljött az idő, hogy ehhez az oldalhoz is közelebb kerülj.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ész nélkül ütsz-vágsz mindenkit. Ezt még elnézik egy ideig, de gyorsan betelik a pohár. Nem kéne megvárnod, amíg a helyzet elmérgesedik. Ha nem sikerül megálljt parancsolni magadnak, ne lepődj meg, ha valaki magához rántja a kezdeményezést, és leültet egy kijózanító beszélgetésre. Amit hallani fogsz nem lesz Neked tetsző, de ezt most nem is várhatod el.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A dolgokat előbb be kell fejezni, és csak azután léphetsz tovább. Lehet, hogy egy vágyott feladat tűnik fel a látóteredben, de ne engedd, hogy a mostani munkádról elterelje a figyelmedet. Ha ezt nem sikerül szem előtt tartanod, kellemetlen perceket élhetsz át. A rád váró feladatok megvárnak, emiatt nem kell és nem is szabad összecsapni a dolgaidat.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az új munkahely új feladatokkal jár. Sokkal könnyebben ment a beilleszkedés, mint gondoltad, de a múlt árnyai továbbra is kísértenek. Ha van lehetőséged, igyekezz olyan területet találni, ahol régi kollégáiddal nem kell naponta beszélned. Ezekről a félelmeidről nyugodtan beszélhetsz főnököddel is.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kedvesed kellemetlen helyzetbe hoz. Minden porcikád irtózik attól, hogy félrevezess valakit, de érte még ezt is megteszed. Ha így döntesz csak arra vigyázz, hogy egy más helyzetben ne vágd a fejéhez azt, amit teszel érte. Értsd meg, Ő valamire megkért, de most még nemet is mondhatsz!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kevés időt töltesz azokkal az emberekkel, akik fontosak a számodra. Egy idő óta érzed, hogy változtatnod kell ezen, mert ellenkező esetben könnyen magadra maradhatsz. Egy éles szóváltás szemtanúja leszel, pedig igyekszel kívül maradni az eseményeken. Nincs más választásod, állást kell foglalnod, és így nem kerülheted el az esetleges kellemetlen helyzeteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top