Horoszkóp

Napi horoszkóp (02.19., kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ne torpanj meg, ha hirtelen akadályba ütközöl. Tanuld meg, hogy az élet néha olyan kihívásokat is tartogat, melyekkel komolyan meg kell küzdeni. A küzdelem számodra sokkal több erőt ad, mint amennyit elvesz, így bátran menj neki az ütközetnek. Egy esti összejövetelen olyan dolgokat is kikotyoghatsz, mellyel többeket is megsérthetsz.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egy titkos imádód napok óta ostromol. Hízeleg a hiúságodnak mindaz, ami történik, de kifelé mást akarsz mutatni. Nincs értelme a szerepjátéknak, hiszen a te helyedben mindenki hasonló dolgokat élne át. A helyzetet arra használd, amire való, építsd fel önbizalmadat.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Lehet, hogy a környezeted arra panaszkodik, hogy unalmasak a mindennapjai, te ezt nem mondhatod el magadról. Minden percedet be kell osztanod ahhoz, hogy sikerrel vedd az akadályokat. Szerencsére az utolsó pillanatban valaki, vagy valami kihúz a slamasztikából. Most nem panaszkodhatsz a szerencsédre!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nem mered megmutatni a környezetednek, hogy valójában mit is érzel. Mitől félsz? Hidd el, hogy senki sem élne vissza azokkal az információkkal, amit egy ilyen helyzetben megosztasz Velük. Mi több, csak néhány bizalmas jó barátra tehetnél szert. Gondold végig, hogy mi éri meg inkább!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Harciasságod sokaknak tetszik, de valahogy mégsem sikerül elérned a célod. Máskor hajlandó vagy másoknak is lehetőséget adni, de mostanában egyre kevésbé tudsz csapatban dolgozni. Fogadd el, hogy szükség van a többiek munkájára is, és a hátadon nem vihetsz el egy egész csoportot. Te sem vagy mértéktelenül terhelhető!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma meggondolatlan kalandokba sodródhatsz. Légy résen, mert olyan kellemetlen szituációk is adódhatnak, melyre nem tudtál és nem is akartál felkészülni. Legyél sokkal körültekintőbb, mert ellenkező esetben cselekedeteid önmagad ellen fordulnak.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Főnököd nem nézi jó szemmel azt, hogy napok óta nem sikerül időben beérned a munkahelyedre. Igazán összeszedhetnéd magad, mert ennek így nem lesz jó vége. Nincs szükséged arra, hogy fölöslegesen ellenségeket gyűjts magad köré. Egy munka kapcsán komoly problémáid adódhatnak. Igyekezz minél előbb megoldani, mert az elvarratlan szálak csak rombolják a lehetőségeidet.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Tudod, hogy a célt csak úgy tudod elérni, ha nem figyelsz semmi másra. A nap folyamán emiatt több feladatról megfeledkezhetsz. Igyekezz körültekintőbben szervezni az életed, és akkor nem csúszhatnak be apró hibák. Hazafelé menet végre rátalálsz álmaid kabátjára. Ne tartóztasd magad, vedd meg!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Légvárakat építesz. A vágyott Kedves másért rajong. Lehet, hogy ezt még magadnak is nehezen ismered be, de lásd meg, hogy fölöslegesen töröd magad. Ez a felismerés fájdalommal jár, de szerencsére még nem vonódtál be annyira, hogy nehezedre essen lezárni az ügyet. Nem kell semmit sem elsietned, de ideje a távozás mezejére lépned!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Néhány kollégádnak sikerült ellehetetlenítened a helyzetén. Az senkit sem érdekel, hogy te nem ilyen céllal indultál neki az adott ügynek. Mindenki csak az eredményre figyel. Beszélj az érintettekkel, mert ellenkező esetben komoly ellenségekre tehetsz szert. Most ne vagy ahhoz elég erős, hogy megküzdj velük!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Olyan dolgot kérnek rajtad számon, amely nem is tartozik rád. Lehet, hogy nem a legetikusabb módszert választod, de valahogy kibújsz a kellemetlen szituációból. Ne lepődj meg, ha a ma történtek után megromlik a kapcsolatod néhány érintettel. Pár napra van szükségük ahhoz, hogy feldolgozzák a történtetek. Ha felszáll a füst, érdemes lesz beszélnetek.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ne azt kérdezd, hogy miért így alakulnak a dolgaid, hanem igyekezz kezedbe venni a sorsod alakulását. Most nem annak van itt az ideje, hogy engedd megtörténni a dolgokat. Szükséged van arra, hogy dönts, és végre megmozdulj. Lehet, hogy az első pillanatban ez nem tűnik jó ötletnek, de szükséged van a változtatásra. Túl sokáig hagytad szabadon az eseményeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top