nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02.23., szombat)

Napi horoszkóp (02.23., szombat)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Minél több időt szeretnél Kedveseddel tölteni, de munkája most sokkal jobban leköti. Igyekezz Neki segíteni, és így egymásra is több időtök marad. Az nem lehet megoldás, hogy sértődötten becsapod magad mögött az ajtót. Ha okosan viselkedsz, nagyszerű délután és egy fergeteges éjszaka áll előttetek.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Engedd, hogy kényeztessenek! Ma minden figyelem feléd fordul, és ezt el kell tudnod fogadni. Lehet, hogy az első pillanatban kényelmetlenül érzed magad, de ez az érzés egykettőre elmúlik. Lubickolj abban a szeretetben, ami körbevesz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A fárasztó hét után egy fárasztó hétvége előtt állsz. Persze a következő napok egész más területen tesznek próbára. Olyan kikapcsolódást találsz, amely fizikai állóképességedet teszi próbára. Lehet, hogy fájdalmas perceket kell átélned, de a napok végére végre kipihened magad. Jól döntöttél, hogy a pihenésnek ezen formája mellett tetted le a voksod.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Elfáradtál a héten, de várod a baráti összejövetelt. Tudod, hogy korán kéne érkeznetek, hiszen néhány emberrel komoly témákban akarsz beszélni még azelőtt, mielőtt a buli be nem indulna. Valahogy mégsem sikerül mindezt betartani. Várd ki a megfelelő pillanatokat, hiszen oldott hangulatban még egyszerűbb beszélni a Téged foglalkoztató problémákról.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma mindenki meg van elégedve Veled. Bármibe fogsz, azonnal többen melletted teremnek, hogy segítsék elképzeléseidet. Lehet, hogy nem minden pillanatban jön jókor a segítség, de igyekezz jó képet vágni a dologhoz. Nem kel, hogy hálás legyél, csupán ismerd be, hogy mindez mennyiben segítik az ügyeidet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy fantasztikus éjszaka után már minden sokkal könnyebbnek tűnik. Egész nap csak mosolyogsz, mindenkivel szívesen beszélgetsz el és mindenre nyitott vagy. Ezt az állapotot többen ki is használják, de te csak mosolyogsz mindezen. Estefelé azért vedd le a rózsaszín szemüveget.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Igyekszel mindenkinek igazat adni, de valahogy ez sehogy sem sikerül. Ha képtelen vagy elárulni a véleményedet, inkább maradj ki a vitából. Ellenkező esetben talányos hallgatásod csak elmérgesíti a beszélgetést. Ma fordíts több időt otthonodra, mert szükség lenne arra, hogy végre rend legyen körülötted.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma legszívesebben kifutnál a világból. Sajnos nem teheted, így el kell fogadnod, hogy olykor ostoba emberek ostoba kérdésekkel zaklatnak. Valószínűleg egy más élethelyzetben sokkal megbocsátóbb lennél, de ma erre képtelen vagy. Családod félve figyeli, ahogy felégeted magad mögött a hidakat.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon nehezedre esik felkelni, de végül valahogy kimászol az ágyból. A reggeli késlekedés nélkül nem végzel mindennel délutánig. Igyekezz függetleníteni magad a dolgoktól, és ne kezdj el kapkodni. Ha ezt nem sikerül betartanod, könnyen kellemetlen pillanatokat szerezhetsz saját magadnak.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szeretnél mindent megnemtörténtté tenni. Olya dolgokat fecsegsz ki, melyekkel többeket is megbánthatsz. Igyekezz lakatot tenni a szádra, de ha ez egy elkésett kérés, legalább magyarázkodással ne súlyosbítsd a helyzetet.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Lehet, hogy túl sokat akarsz, de ma mégis mindent sikerül elérned. Olyan embereket sikerül magad mellé állítanod, akik maximálisan támogatnak. Igyekeznek mindentől védeni, bár erre nem szorulsz rá. Ha zavar ez a fajta viselkedésük, beszélj velük és mondd el, hogy számodra mit jelent a segítség.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A mai találkozás talán hosszú távra kihathat. Tele vagy gátlásokkal és kétségekkel, pedig erre semmi okod sincs. Ne gondolkozz, inkább éld át a pillanatot. Hidd el, hogy az adott pillanatban minden úgy történik, ahogy azt te szeretnéd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top