nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02.27., szerda)

Napi horoszkóp (02.27., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nem szoktad magad sűrűn meggondolni, de ma mégis az utolsó másodpercben változtatsz. Régóta érlelődött benned, hogy ezt az utat kell választanod, de mostanra ezt sikerült is keresztülvinned. Ne foglalkozz azokkal, akik összenevetnek a hátad mögött, és úgy tartják, hogy saját magadnak fordítottál hátat. Te is tisztában vagy azzal, hogy csak ez az egy út létezik. Sokan becsülni fognak döntésedért!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Sokan sokfélét beszélnek, de te igyekszel függetleníteni magad a véleményektől. Te állsz komoly döntés előtt, így jobban teszed, ha igyekszel betartani ezeket az elveket. Csak azokra hallgass, akik hozzád a legközelebb állnak, mert a többiek nem nagyon látnak bele a kártyáidba. Jól válogasd meg azokat, akikből személyes tanácsadóid lesznek.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
tele vagy kérdéssel, de nem tudod, hogy kinek teheted fel őket. Egyik fórumon sem tudnak választ adni Neked, de ez rajtad kívül senkit sem érdekel. Lehet, hogy te veszed mostanában túl komolyan ezt az életet? Lazíts és hagyj magadnak időt a pihenésre is.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egyik kollégád nem válogatja meg szavait, és sokakat megsért. Neked azonnal feltűnik, hogy mekkora hibát vétett, de nem szólsz Nekik erről. Igyekezz segíteni Neki ahelyett, hogy csendben megbújsz a sarokban. Hidd el, hogy nagyon fog örülni, ha őszintén fordulsz hozzá.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egy összejövetelre vagy hivatalos. Késve érkezel, de ez senkinek sem tűnik fel. Feszengsz ebben a helyzetben, hiszen bárhová nézel számodra ismeretlen arcokkal vagy körülvéve. Hidd el, hogy az este végére megváltozik ez a helyzet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Igyekszel minél többszínűnek mutatkozni, de az utolsó pillanatban mindig lekerül az állarc. Nem először történik ez veled, így itt lenne az ideje, hogy tanulj a helyzetből. Kellemetlenül érezheted magad, hiszen egyik kollégád egész nap rád mutogat. Egy fontos ügyet nem sikerült elintéznie, így most bűnbakot akar belőled kreálni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egyedül néha sokkal nehezebb dönteni, mint csoportosan. Barátaid segítségével ki tudsz dolgozni egy olyan megoldást, ahol egyik fél érdekei sem sérülnek. Nagyon büszke vagy erre a megoldásra, és ezt valamennyi érintettnek is tolmácsolod. Hazafelé menet vegyél valami meglepetést Kedvesednek, hiszen itt az ideje, hogy végre valamelyikkőtök békejobbot nyújtson.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyszerűen sikerült felkészülnöd a mai megbeszélésre, és ezt környezetedben mindenki így is látja. A másik oldal képviselői koránt sem voltak ennyire elégedettek a szerepléseddel. Nem kell foglalkoznod a véleményükkel! Örülj a sikerednek, hiszen nagy lépést tettél meg!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy hivatalos levél miatt nagyon kellemetlen napnak nézel elébe. Folyamatosan olyan helyzetekbe kerülsz, amikor hivatalnokokat kell meggyőzni a saját igazadról. Lehet, hogy ez első pillanatban egyszerű feladatnak tűnik, de be fogod látni, hogy koránt sem ennyiről van szó.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Barátaid problémáját szeretnéd megoldani. Nem tudod, hogy mi lenne a megfelelő stratégia, így hosszan gondolkozol a megoldáson. Csak arra vigyázz, hogy nehogy kicsússz a határidőből. Egyik kollégád napok óta üldöz, hogy segíts neki megoldani egy fontos kérdést. Ma már nem szabadulhatsz Tőle!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kedveseddel olyan dolgon vitatkozol össze, melynek semmi értelme sincs. Anyagi gondjaid napról napra jobban nyomasztanak, és nehezen találod a kiutat. Nem tudod, hogy hol tudsz többet spórolni, és a mostani helyzet ezt nem is teszi lehetővé.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szüleid komoly bajból menekülnek meg a te hathatós segítségeddel. Nagyon hálásak mindazért, amit tettél, de nem tudják, hogy ezt hogyan fejezhetnék ki. Igyekezz megnyugtatni Őket, hogy semmit sem vársz a tettedért. Itt az ideje, hogy elkezdd “törleszteni” a gondoskodásukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top