Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.06., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Hideg fejjel döntesz olyan dolgokban, melyek nagyon komolyan érintenek. talán még saját magadnak sem mered bevallani, hogy nagyon sokat változtál az utóbbi időben. Természetes, hogy furcsállják az új viselkedésedet, de mégis elégedett lehetsz az eredménnyel. Kedvesed igyekszik elfogadni a látottakat, de valahogy sehogy sem sikerül Neki. A mai nap után sok konfliktusra számíthattok.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Munkahelyeden ma mindenkit leveszel a lábáról. Mindenki hitetlenkedve konstatálja, hogy nagyszerű ötletekkel rendelkezel. Nagyon fel vagy dobva, csak az kedvetlenít el, amikor egyik ötleted kidolgozására nem téged kérnek fel. Mielőtt dühösen kivonulnál a teremből, gondold végig, hogy mit tehetnél a döntés ellen.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egyik barátod nagyon rossz viccet talál ki számodra. Első pillanatban teljesen felháborodsz, de miután kitisztul a fejed, már képes vagy pozitívan nézni a dolgokat. Olyan feladatot kell megoldanod, amelyben nem vagy profi. Nehezedre esik bevallani ezt, de jobban teszed, ha minél előbb elárulod kétségeidet. Hidd el, ez még mindig jobb, mintha környezeted jönne rá a turpisságra.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egy váratlan vendég az egész napodat átrendezi. Sokkal később tudsz elindulni a munkahelyedről, mint ahogy tervezted, így az este kapkodva telik. Igyekszel úgy tenni, mintha minden váratlan fordulat hidegen hagyna, de ehhez nem vagy elég jó színész. Dühöngj egy kicsit, de aztán állj neki a rendcsinálásnak!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egy váratlan találkozás nagyszerű lehetőségekkel kecsegtethet. Persze a lehetőség csak akkor válik valódi előnnyé, ha képes vagy élni a felkínáltakkal. Lehet, hogy mindez első pillanatban nagyon egyszerűnek tűnik, de rövid időn belül inadba szállhat a bátorságod. Szedd össze magad és vágj bele!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem elég, ha mindenkivel nagyon kedvesen viselkedsz. Hidd el, hogy az ilyen viselkedés mögött sokan felületességet sejtenek. Lehet, hogy te tisztában vagy valódi értékeiddel, de ezt nem várhatod el a külvilágtól is. Igyekezz változtatni a viselkedéseden, mert ellenkező esetben, a legjámborabb is ellened fordul.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma nagyon sokat tehetsz egy számodra fontos ügyért. Lehet, hogy először bizonytalanul indulsz neki a megoldásnak, de nagyon gyorsan magadra találsz. Környezeted örömmel veszi észre, hogy valamiben végre örömödet leled. Anyagi helyzeted nem éppen rózsás, ezért igyekezz spórolni a következő időszakban. Komoly kiadásokra számíthatsz, így jobban teszed, ha takarékoskodsz.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egy rossz döntés következményei a mai nap jutnak el hozzád. Igyekszel változtatni a változtathatatlanon, de csak idővel veszed észre, hogy erőfeszítéseid teljesen hiábavalók. Egyik munkatársad többször is igyekszik megmenteni ettől a fölösleges próbálkozásról, de mindig idő előtt letorkolod. Türelem!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy feladat kapcsán régi félelmeid újra éledhetnek. Igyekezz ezek ellen küzdeni, mert ellenkező esetben megnehezíted a munkádat. Gondold végig, hogy az elmúlt időszak alatt milyen problémákat kellett megoldanod. Hidd el, hogy ezután már félelmeid is csökkenni fognak, ugyanis sokkal komolyabb helyzeteket is megoldottál már a közelmúltban.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szüleid olyan helyzetet teremtenek, hogy nincs lehetőséged választani. Ez a felismerés nagyon rosszul érint, de igyekszel jó képet vágni a történtekhez. csak jóval később borulsz ki, de akkor már senkinek sem tudod a fejére olvasni az elkövetett hibát. Lehet, hogy ma kicsit túlérzékenyen viselkedsz? Ha kíváncsi vagy a környezeted véleményére, tedd fel kérdéseidet. Hidd el, hogy a válaszok nagyon sok értékes információt tartogatnak számodra.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Olyan feladatot akarnak rád bízni, mely valóban neked való lenne. A bökkenő csupán az, hogy néhány kollégával kéne közösen dolgozni, akik nem tartoznak a kedvenceid közé. Döntened kell, vagy elfogadod a kihívást és ezzel megpróbálsz jó csapatjátékossá válni, vagy egyszerűen visszautasítod a felkérést. Te sem gondolhatod komolyan, hogy van választási lehetőséged, nem?

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ma szeretnéd Kedvesedet meglepni egy váratlan vacsorával. Minden jól alakul, így időben neki tudsz állni a főzésnek. Nagyon régen nem töltöttél ennyi időt a konyhában, és ezért majdnem rosszul alakulnak a dolgok. Az utolsó pillanatban azonban minden jól sikerül, így egy pompás vacsorával várhatod Szerelmedet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top