Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.07., csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Anyagi helyzeted jobbítására nagyszerű ötleted van. Környezeted hitetlenkedve hallgatja elképzeléseidet, de előbb-utóbb a kétkedők is elhallgatnak. Látják, hogy most felesleges beleszólni a dolgodba, annyira biztos vagy a sikerben. Igazuk lesz, hiszen elképzelésed többszörösen beigazolódik. Gratulálok!


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem engeded, hogy a romantika magával ragadjon. Kedvesed minden eszközt megragad, hogy eltérítsen ettől, de te nem adod fel könnyen elképzeléseidet., Végül olyan eszközhöz folyamodik, amelyre te sem tudsz nemet mondani. Hidd el, hogy a nehéz kezdet után fényes befejezés következik.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy ügy kapcsán nagyon gyorsan meg kell változtatnod véleményedet. Tudod, hogy mit nem szeretnél elérni, de valahogy csak az utolsó pillanatban tudod keresztülvinni az akaratodat. Kedvesed persze mindezt a szemedre veti, ami egyáltalán nem esik jól. A döntő pillanatban azonban összeszeded magad és megmutatod a Világnak, hogy nagyon sok mindenre képes vagy.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Este programod van, de nem tudod, hogy ezt hogyan adagold be kedvesednek. Az utóbbi időben többször jelenetet rendezett, és most nem tudod, mi lenne a helyes stratégia. Hívd fel egyik barátját, akiben megbízhatsz, és tőle kérj tanácsot. Jól válaszd ki a “tolmácsot”, mert szélsőséges esetben csak nagyobb bajt csinálhat.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem kell minden helyzetben, és minden esetben a legjobbnak tűnnöd. Ez a folyamatos kényszer egyre több energiát von el attól, hogy megvalósítsd céljaidat. Lehet, hogy fájdalmas lesz a felismerés, de először racionalizáld a céljaidat, és csak a legkecsegtetőbbeknek vágj neki. Most nincs szükséged néhány rosszul sikerült próbálkozásra.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy munkavacsorára vagy hivatalos. Nem tudod, hogy miben kéne megjelenned, így az előkészületek nagyon elhúzódnak. Amikorra megérkezel, már mindenki elfoglalja a helyét, csak a te széked marad üresen. Lehet, hogy kellemetlen a helyzet, de egy frappáns mondattal könnyen kihúzhatod magad a csávából.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kedvesed igyekszik meggyőzni a saját igazáról. Tudod, hogy nagyon sok kérdésben igaza van, de mégsem adod be a derekad. Nem tudod, hogy mikor kell visszavonulni? Vedd észre, hogy egy idő után csak nehezíti a helyzeted a fölösleges keménykedés. Lásd be, ez is az a pillanat!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma igazán sikeres lehetsz. Néhány fontos elképzelésed a finisbe ért. Főnököd is látja, hogy mennyi energiát fektetsz ezekbe az ügyekbe, így többek előtt komoly dicsérettel rukkol elő. Mindez váratlanul ér, de nagyon örülsz, hogy minden sikerrel zárul. Kedvesed szeretné megünnepelni a ma történteket, de rosszul szervezi a programotokat.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma összefuthatsz egy régi szerelmeddel. Az elfeledett érzések könnyen felébredhetnek benned. Kedvesed nem érti, hogy ma miért vagy ennyire távolságtartó, de te egy szót sem szólsz a valódi okokról. Vedd észre, hogy nincs értelme a vágyakozásnak, hiszen csak az idő szépítette meg emlékeidet.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Komoly változásokat kell keresztülvinned egy csoporton. Nem tudod, hogy hogyan fogj hozzá a feladathoz, hiszen te sem bízol a pozitív kimenetelben. Nincs értelme annak, hogy mindezt vállald a külvilág előtt, hiszen így a maradék hiteled is elveszhet. Húzódj a háttérbe, és tanulj azoktól, akiknek már volt részük hasonló dolgokban, és sikerrel jártak az ügy végére.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A hatalom ma nagyon könnyen megszédíthet. Olyan emberekhez kerülsz közel, akik kezében komoly erő összpontosul. Légy észnél, ne keverd össze az ő hatalmukat a te lehetőségeiddel. Ha ezt nem tartod szem előtt, könnyen megfoszthatod magad néhány feladattól. Környezeted sem nézi jó szemmel viselkedésedet.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A születésnapi ünneplések nem érnek véget. A vendégek, és az ünneplő kollégák egymásnak adják a kilincset. Nehéz mindig mindenkihez jó képet vágnod, de valahogy sikerül. Nyugtasson meg az a tudat, hogy este magadra zárhatod az ajtót. Egy pohár borral és egy jó könyvvel elmenekülhetsz ettől a zűrzavartól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top