nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.09., szombat)

Napi horoszkóp (03.09., szombat)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Tele vagy energiával, de ez valahogy ma senkinek sem tűnik fel. Mindenki el van foglalva a saját bajával, így veled csak kevesen törődnek. Most kifejezetten örülsz ennek a nyugalomnak, mert nagyon sok mindent kell átgondolnod. Menj el futni, vagy úszni, mert mozgás közben sokkal több minden az eszedbe juthat, és végre határtalan energiád végére is érhetsz.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Szeretnél már végre kimozdulni, de nem tudod, hogy kirándulásodhoz hol találnál megfelelő partnereket. Érdemes lenne először a közvetlen környékeden szétnézni, mert barátaid is vágynak egy közös csatangolásra. A szervezésre nem kell sok időt pazarolnod. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útján haladjanak.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma este hivatalos vagy egy fontos vacsorára. Először el sem akarsz menni, de egyik barátod végül meggyőz, hogy ezt nem teheted meg a háziakkal. Az este nagyon jól sikerül, és végre találkozhatsz néhány régi ismerősöddel is. Valamennyiőtöknek jót tesz ez az este, mert így nem csak a barátságotokat éleszthetitek fel, hanem egy jól használható kapcsolatrendszert is kiépíthettek.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Rokonaid igyekeznek egy családi vitánál az egyik oldalra állítani. Lehet, hogy mindez nem tűnik fel számodra azonnal, de előbb-utóbb észreveszed mesterkedéseiket. Az első düh után azonban nagyon okosan viselkedsz, és sikerül mindenből kimaradnod. Azt hiszem, hogy erre a mesteri húzásra még nagyon sokáig büszke lehetsz.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma végre rád mosolyoghat a szerencse. Az utóbbi időben nem sok szerencséd volt a szerelemben, de ma minden megváltozhat. Egy váratlan találkozás, vagy egy véletlen sodorhat közelebb a nagy Őhöz. Ne várd azt, hogy az első pillanatban nyilvánvaló lesz számodra a helyzet, inkább hagyd, hogy az érzések magukkal sodorjanak.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Menjetek el moziba, vagy egy színházba. Nagyon régen ki sem mozdultál otthonról, így most megérdemled a szórakozást. A mai este alkalmas arra, hogy ledobd a gátlásaidat, és ennek kedvesed is nagyon örülni fog. Ha úgy érzed, hogy nem közeledik feléd, hagyd el a visszafogottságod, és te csábítsd el.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kedvesed mindenben igyekszik úgy viselkedni, hogy nem csak te, hanem valamennyi barátod is elégedett legyen vele. Igyekezz meggyőzni őt arról, hogy erre semmi szükség sincs, és csak ő is elfárad a fölösleges erőlködésben. Hidd el, hogy egy nagyon hálás, kedves embert tudhatsz magad mellett a hátralévő napokban. A mai fordulat nagyon jó hatással lesz kapcsolatotokra is.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az elmúlt napok keserű pirulái lassan elvesztik hatásukat. A kellemetlen ízre már semmi sem emlékeztet. Nagyszerű nap áll előtted, csak arra kell ügyelned, hogy kedvesed barátai ne tudjanak kihozni a sodrodból. Az elmúlt időszakban erre több példa is volt, de soha nem zárult jól egy-egy ilyen találkozás.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy ötlet kapcsán nem tűnsz elég lelkesnek, így kedvesed igyekszik megváltoztatni a programot. Azonban nagyon rosszul mérte fel reakcióidat, mert te nem ezt akartad elérni. Amikorra azonban mindezt felfogod, már késő lesz változtatni. Most már vágj jó képet a programhoz!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagyon fáradtan ébredsz, és ez az érzés egész nap elkísér. Lehet, hogy rosszul mérted fel a helyzetet, és ma nem így kellett volna tervezni a napodat? A programok egymást érik, de valahogy sehová sem tudsz időben odaérni. Nem várhatod el mindenkitől, hogy ezt elnézze neked.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kedvesed hosszabb időre elutazott. Nagyon egyedül érzed magad, ezért egy laza bulit rendezel. Szerencsére nagyon jól sikerül az összejövetel, és mindent megkaphatsz, amire szükséged van. Baráti hangulat, komoly beszélgetés és rengeteg nevetés.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Beteljesült a tegnap esti jóslat. Macskajajjal ébredsz, de csak mosolyogni tudsz a tegnap történteken. Igyekezz minél előbb felkelni, mert családi ebédre vagy hivatalos. Most nem késhetsz el, hiszen téged ünnepelnek. Meglepő ajándékokra tehetsz szert, de igyekezz uralkodni a vonásaidon. Te is tisztában vagy azzal, hogy nem szívesen látják az ajándékozók, ha elhúzod a szád, vagy csak egyszerűen nem örülsz a meglepetésüknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top