nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.13., szerda)

Napi horoszkóp (03.13., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Olyan élet mellett tennéd le a voksodat, melyet most semmi képpen sem tudsz elérni. Fogadd el, hogy a pillanatnyi helyzet tele van nehézségekkel, de mindebben benne van a lehetőség. Tudd, hogy a legjobb úton indultál el ahhoz, hogy valódi sikereket érhess el. családi problémák húzódnak meg a háttérben, de még te sem akarsz tudomást venni a küszöbön álló változásról.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Úgy érzed, hogy egy döntésed kapcsán sokan félreértik szerepüket, és nem csak tanácsokat osztogatnak. Abban a helyzetben vagy, amikor nemet mondhatsz a kéréseknek, és nem kell meghallanod a “parancsokat”. Ha így fogod fel a helyzetet, sokkal könnyebben találod meg a helyes utat a rengeteg ötlet között. Bízz önmagadban, hiszen nagyszerű megérzéseid most sem hagynak magadra.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai megbeszélés nagyon későn kezdődik, így esélyed sincs arra, hogy időben befejezd a munkát. Ez nem az első eset mostanában, így nem tudod, hogy milyen elfogadható magyarázattal tudsz szolgálni környezetednek. Késve érkezel a megbeszélt randevúra, de ami fogad, sokkal rosszabb, mint amire számítottál. Jobban teszed, ha inkább sarkon fordulsz és hazamész, minthogy hosszú mentegetőzésbe kezdj.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Szüleid napok óta rágják a füledet egy számodra fontos döntés miatt. Most, hogy túl vagy a nehezén, már egyet tudsz érteni velük. Lehet, hogy annak előtte nehezedre esett végigcsinálni a hercehurcát, de mostanra minden megváltozott. Este menj el szórakozni, mert rád fér a lazítás.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon régen voltál már szórakozni, így megérett az idő, hogy az estét barátaid társaságában töltsd. Menjetek el egyet táncolni, és engedd el magad. Ma senki előtt nem kell szerepet játszani, nincs mire odafigyelni. Lehet, hogy ma könnyen túllősz a célon, de ezt senki sem fogja a szemedre hányni holnap reggel.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szeretnél néhány napra eltűnni. A dolgok nagyon összejöttek, így valóban jobb, ha nem vagy szem előtt. Lehet, hogy ez lenne a legjobb megoldás, de mégsem ennyire egyszerű a választás. Ha nincs lehetőséged arra, hogy mindennek hátat fordíts, legalább néhány órát fordíts magadra, mert az most ezerszeresen is megtérülhet.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon jól döntöttél. A kecsegtető ajánlatról ma kiderülhet, hogy nem is olyan csillogó a felajánlott állás. Amikor visszautasítottad, mindenki őrültnek tartott, de most minden téged igazol. Ne engedd, hogy a jó döntés elaltassa éberségedet, mert a közeljövőben is szükség lesz erre a képességedre.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Lazítanod kell ahhoz, hogy a holnapi napot végigcsináld. Hetek óta hazahordod a munkát, de még ez sem elég minden esetben. Vedd észre, hogy a munkatempó nem fokozható, mi több, lassan energiáid végére érsz. Itt az ideje, hogy visszavegyél!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon sok mindent kell elolvasnod ahhoz, hogy pillanatnyi problémáidra választ találj. Mostani élethelyzetedben nem is lehet az cél, hogy mindent megérts és elfogadj. Ahhoz, hogy az akadályokat legyőzd főleg erőre van szükség, és ebben az esetben a harci kedv és a belenyugvás ellentmondanak egymásnak.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma egyik kollégád szeretne elcsábítani egy szórakozóhelyre. Nagyon tetszene a gondolat, de az utolsó pillanatban visszatáncolsz. Ugyan már, miért félsz ennyire egy ártatlan estétől? Régebben nem voltál ennyire erkölcsös. Ezt kollégád is a fejedre olvassa.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Úgy érzed, hogy kedvesed nem méri föl valódi értékeidet. Azt érzed, hogy csak úgy bánik veled, mint egy házi kutyussal. Néha hazamegy, megsimogat, és eléd vet néhány ínycsiklandó “csontot”. Ha tudod, hogy számodra elfogadhatatlan ez a helyzet, ne késlekedj, beszélj vele. Jobb a dolgokat még akkor tisztázni, mikor azok nem sértenek komoly érdekeket.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Sokkal többet vállalsz, mint amennyit most el tudsz végezni. Kedvesed is észreveszi, hogy egyre bizonytalanabbul viselkedsz. Látja, hogy nem tudsz mozdulni, ezért az utolsó pillanatban segítségedre siet. Hagyd magad megmenteni, mert most szükséged van a támogatásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top