nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.14., csütörtök)

Napi horoszkóp (03.14., csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egy baráti összejövetel nagyszerűen sikerül. Végre találkozhattál néhány olyan barátoddal, akikről már teljesen lemondtál. Ez a néhány óra meggyőzött arról, hogy van még mit keresnetek egymás életében. Ezek után ne engedd, hogy ismét eltávolodjatok, mert ez a döntés már valamennyiőtökön múlik.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Szeretnél végre kiszabadulni a megszokott környezetből, amelyre ma könnyen lehetőséged adódik. Egyik barátod olyan helyen akar veled találkozni, ahol csak egymásra figyelhettek. Lehet, hogy nagyon vonzónak tűnik a találkozó, de ne kergess fölösleges illúziókat. Férfi és nő között csak nagyon ritka a komoly barátság.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kedvesed nagyon megsértődött a tegnap történtek miatt. Neked sincs kedved magyarázkodni, de ő sem fogadókész a mondandódra. Ma csend van, és a zsigereidben érzed, hogy pillanatnyilag minden a kitörni készülő viharra vár. Ez a görcsösség azonban rád is átragad, így nem tudsz megálljt parancsolni magadnak, és te borítod ki a bilit.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Senki sem hisz a szemének, amikor kiderül, hogy a csendes külső mögött egy másik személy is rejtőzik. Egyik munkatársad óvatlan bemondására sikerül durván reagálnod. Lehet, hogy te nem is veszed észre azt, ami körülötted történik. Ha így van, akkor gyorsan beszélj valakivel, aki felnyithatja a szemedet.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sok elvárásod csak kínkeservesen teljesül. Lassan már azt sem tudod, hogy te rugaszkodtál el a földtől, vagy munkatársaid képtelenek követni az utasításaidat. Ha rájössz, hogy az utóbbi dolog hibázik, igyekezz visszafogni magad. Ha más hangot ütsz meg a körülötted lévőkkel, sokkal komolyabb sikerekre számíthatsz a közös munka során.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai nap nagyon sok türelmet követel tőled. Úgy érzed, hogy tartalékaid határához közelítesz, de valahogy soha nem éred el ezt a határt. Estére szerencsére minden megváltozik. Sokkal derűsebben zárod a napot, és így kedvesed is kap néhány jó szót. Hidd el, erre már nagy szüksége volt!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kedveseddel nagy egyetértésben vagytok. Közösen tervezitek meg, hogy mit fogtok csinálni az előttetek álló napokban. Első pillanatban mindez nagyon egyszerűnek tűnik, de mégis csak késő este juttok közös nevezőre. Az esti beszélgetés csak jót tesz nektek, hiszen nagyon sokáig csönd volt köztetek.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egyik kollégáddal ujjal mutogattok egymásra. Mindketten tudjátok, hogy ki a valódi felelős, de róla még említést sem tehettek. Nem tehettek semmit, így legjobb, ha összefogtok, és közösen köszörülitek ki a csorbát. Hidd el, hogy munkátok láttán még a valódi felelős is megváltozik.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Olyan célokat tűztél ki magad elé, melyeket nem lehet egyik napról a másikra elérni. A mai nap eseményei azonban nem hogy közelebb nem visznek a kívánt eredményhez, inkább egyre távolabb találod magad. Igyekezz ismét megtalálni a hangot munkatársaiddal, mert egyedül sokkal nehezebben szállhatsz szembe a rosszakaróiddal.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nem érzed magad igazán jól. Egészségi állapotod nem a legrózsásabb, hiszen napok óta köhögsz, tüsszögsz. Ha teheted, maradj ágyban. Ha nem engedheted meg magadnak ezt a luxust, akkor menj el dolgozni, de igyekezz minél előbb hazaérni.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nem halogathatod tovább néhány ügy lezárását. Már napok óta mindenki veled foglalkozik, de fogalmad sincs, hogy mindez miért így alakult. Ebben a feszültséggel teli hangulatban sokkal nehezebben tudod munkádat végezni, pedig most már nincs menekvés. Egy későn érkező telefon azonban felteszi a nap csúcsára a koronát. Látod, végül is érdemes volt felkelned!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A tegnapi segítség nagyon jó hatással volt rád. Ma mindennek úgy indulsz neki, hogy lehetőség szerint be is fejezed azt. Egy hosszabb kirándulásra készülsz, ezért a délutánod nagyon elhúzódik. Ne sajnáld az időt az utolsó simításokra, mert így sokkal nyugodtabban pihenhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top