Horoszkóp

Napi horoszkóp (03.16., szombat)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kedvesed nagyon eltávolodhat tőled a nap folyamán. Légy résen, nehogy egy tolakodó Nyilas elhalássza előled. Látszólag minden rendben van, de ha nem figyelsz rá oda, könnyen más karjában köthet ki. A mai napra tedd félre a féltett önérzetedet, mert csak nehezíti a feladatodat.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Környezeted nem enged szeszélyeidnek, és ezt nagyon nehezen viseled. Meg kell tanulnod, hogy nem minden esetben lehet igazad. Ha elfogadod ezt a kijelentést, magadnak is nyugalmat vásárolhatsz. Este menj el moziba, vagy ülj be egy pohár borra a közeli szórakozóhelyre.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Semmivel sem sikerült elkészülnöd a hét folyamán, így sok munkát kell hazavinned. Egész nap csak tologatod azt a pillanatot, amikor leülsz a munka mellé. Ezzel nem időt nyersz, hanem nagyon sokat veszítesz. Persze mindezzel te is tisztában vagy, de ez nem megértést, hanem ellenkezést vált ki belőled. Fölösleges haragudnod magadra!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Családod beállít hozzád. Nem is kell mondanom, hogy nem a legjobb pillanatban zavarnak meg. Kedvesed is feszeng a váratlan látogatók gyűrűjében, így idő előtt záródik utána az ajtó. Amikor eltűnnek a vendégek, hívd fel telefonon, és igyekezz kiengesztelni. Hidd el, hogy nem is olyan könnyű elhinni, hogy most nem te voltál feledékeny, hanem rokonaid rámenősek.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Na, végre kipihented magad! Hetek óta nem aludtál ilyen jót és ilyen sokat. Frissen vágsz neki a napnak, és ez a lendület az egész nap folyamán elkísér. Egy félreértett beszélgetés szem és fültanúja lehetsz, így a sértett felek végül tőled kérnek segítséget.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Igyekszel úgy viselkedni, ahogy azt a környezeted elvárja tőled. Ez az alkalmazkodás azonban nagyon sok energiádat felemészti. Mivel erőfeszítésednek vajmi látszatja van, lassan feladod a próbálkozást. Ha ezek után bárki fejedre olvassa makacsságodat, ne is törődj a véleményével!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egy félreértett mondat ma sok bosszúságot okozhat Neked. Az elhangzottak után úgy érzed, hogy fölösleges magyarázkodnod. Lehet, hogy most nagyon megbántottak, de mégis te tudod könnyebben kiköszörülni a csorbát. Nyújts oda a kezed, és meglátod, hogy belekapaszkodnak.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A családi béke lassan visszaáll. Nem érzed magad nagyon elégedetnek mindezért, de örülsz a nyugalomnak. Egyik barátod olyan kérdést tesz fel számodra, melyre nem akarsz válaszolni. Azonnal észreveszi vonakodásodat, és elkezd kombinálni. A hallgatásodból így csak vesztesen távozhatsz, így inkább mondj valamit, ami kétségeit eloszlathatja.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egyik barátod ma akarattalanul is megbánthat. Nem tudja, hogy a téma, amiről beszéltek komolyan érint. Amikor észreveszi, hogy ingoványos területre tévedt, igyekszik azonnal visszakozni, de már késő. Igyekezz nagyvonalúan viselkedni, hiszen nincs szükségetek arra, hogy folyamatosan haragudjatok egymásra.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Néha ideje kimozdulnod! Ma tedd meg, mert a csodálatos időben sokkal jobban esik a séta. Nagyon sok időt töltesz bezárt szobákban, így most komolyan értékeled a természetet. Kedvesed is elkísér, de a beszélgetésnek ma csak rossz vége lehet. Ha teheted, igyekezz más alkalmat találni a rázós témák megvitatásához.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Fogadd el, hogy néha úgy történnek a dolgok, ahogy te azt legkevésbé szeretnéd. Persze még hatással lehetsz a dolgokra, de ez csak fél sikert jelent számodra. Kellemes meglepetésben lehet részed, ha elmész abba a buliba, ahová egy régen látott szerelmed invitált.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ma végre egyik kedvenc időtöltésednek hódolhatsz. Már kezdtél lemondani arról, hogy ismét ezzel foglalkozhatsz, de a szerencse jó irányba fordított. Barátaid nagyon örülnek a jókedvednek, mert azt remélik, hogy így sokkal könnyebb lesz rávenni egy tréfára. Megérzéseik nem csalják meg őket, valóban kapható vagy a viccre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top